To je sve "LAŽ": Influenserka razotkrila BRUTALNU istinu iza "SAVRŠENIH" fotki, evo u čemu je CAKA

Vesti 15.10.2021 11:29 0

Iako smo učeni još od davnih dana da nije sve što vidimo na Internetu istina, mnoge devojke zaboravljaju da novi "standardi lepote" nisu realni, već su fotošopirani

To je sve "LAŽ": Influenserka razotkrila BRUTALNU istinu iza "SAVRŠENIH" fotki, evo u čemu je CAKA

Printscreen/TikTok

Zbog toga je TikTokerka Riki odlučila da svojim pratiocima pokaže kako izgledaju njene "sređene" slike, a onda kako ona stvarno izgleda.

Malo je reći da je razlika i te kako uočiva, ali i sama Riki kaže da je lepota stvar ukusa, samo zato što svi trenutno veruju da je "ovo" lepo, nije nužno da će to tako ostati doveka.

@rikkisandhuu

omgggg facial hair 😧😧😧 it can’t be!!!! not on a GIRLLLL!!! 😡 ##bodypositivity ##filtervsreality ##makeuptransformation ##foryou

♬ Praise God - Kanye West

Svi koji žele, danas mogu da izgledaju savršeno samo treba da poseduju neki pametan uređaj i par aplikacija za ulepšavanja. Ipak, u realnosti nema fotošopa, pa je zbog toga ova influenserka odlučila da razotkrije samu sebe i time motiviše i druge poznate devojke na ovoj društvenoj mreži da urade isto!

"Ovo pomaže više nego što misliš", "Pa i ti imaš podočnjake kao ja", "I dalje si prelepa", "Iskreno, nije bilo potrebno uređivanje slika, lepa si na njima i bez toga", samo su neki od komentara ispod njenog vida koji već ima preko dva miliona pregleda.

Komentari (0)
Loading