Emina Jahović nosi NAJTRAŽENIJE ČIZME ove jeseni: Toliko su popularne da se ODMAH rasprodaju, evo gde možete da ih kupite

Vesti 18.10.2022 12:01 0

Koliko jedan autfit može da bude efektan, zavisi najviše od modnih dodataka. Svakim izborom ostavljate lični pečat na kombinaciju, te je uvek najbolje da izaberete ono u čemu se osećate svoje.

Emina Jahović nosi NAJTRAŽENIJE ČIZME ove jeseni: Toliko su popularne da se ODMAH rasprodaju, evo gde možete da ih kupite

Printscreen/ Instagram

Svaka sezona ima svoje aktuelnosti, od nakita, preko obuće, šešira, torbi, izbor je neograničen. Već nekoliko sezona se vrte slični komadi koji su aktuelni i bez kojih poznate dame ne mogu zamisliti autfit.

Dugo su aktuelne velike torbe, mokasine, ali i kaubojske čizme, tako da, ako ih već imate, možete ih vratiti na početak reda. Sklonite pletene šešire i torbe i izvucite, umesto njih, kaubojske čizme i XXL torbe. Ne zaboravite ni na zlatan nakit, naročito minđuše koje se iz letnje sezone prebacuju i u zimsku.

Naredni komadi su izbor dama iz sveta mode, te Vam donosimo ceo spisak, kao i gde ih možete naći u Srbiji.

Kaubojske čizme

Ispostavilo se da su kaubojske čizme zaista dobra investicija, što je dokazano i na održanim Nedeljama mode, kao i „street fashion“ kombinacijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Svaki autfit čine posebnim i drugačijim. Dame koje ih nose već koju godinu su Bela Hadid, Kajli Džener, Dunja Jovanić, Emili Ratajkovski, Emina Jahović.

XXL tašne

Male tašne slobodno odložite za neke večernje prilike, jer su sada u centru pažnje „što veće, to bolje“ torbe. Em su praktične, em odlično izgledaju uz šta god da želite da obučete.

 

 

Ovaj dodatak čini da svaka kombinacija izgleda luksuzno i elegantno. Da li ćete se opredeliti za klasičnu XXL torbu ili Tote, izbor je Vaš i neograničen je.

Zlato i biseri

Miks zlata i bisera se vratio i nikada nije bolje izgledao. Bilo da nabacite zlatnu ogrlicu preko džempera ili ispod košulje, toliko možete i na duks i biciklističke pantalone.

 

 

Dame u modi se sada više odlučuju za zlatne lančiće sa biserima koji unose glamur u svaku kombinaciju.

Naočare sa staklima u boji

Koliko je celog leta bio važan oblik naočara, toliko sada pada u drugi plan. Ukoliko ste nekada nosile naočare za sunce u jarkim bojama, slobodno možete ponovo da krenete.

 

 

Bilo da su to zelena, narandžasta, žuta ili plava, pa i ružičasta, nećete pogrešiti. Uneće toplinu u tamnije jesenje autfite, naročito ukoliko niste obožavatelj jarkih boja na odeći.

U nastavku pogledajte šta smo od modnih dodataka izdvojili za Vas, a možete kupiti u Srbiji.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading