Donosimo TRENDI predloge za boju kose za jesen 2022. godine: Ove DVE nijanse se APSOLUTNO izdvajaju i budite PRVI koji će da "furaju" taj trend

Vesti 18.10.2022 13:20 0

Ako razmišljate o promeni boje kose za jesen 2022. pogledajte naše trendy predloge

Donosimo TRENDI predloge za boju kose za jesen 2022. godine: Ove DVE nijanse se APSOLUTNO izdvajaju i budite PRVI koji će da "furaju" taj trend

Shutterstock

Hladniji meseci imaju tendenciju da zahtevaju promenu palete koja ide u bogatijem, dekadentnijem pravcu. Nijanse kose se pojačavaju u duboki kakao, višedimenzionalnu karamelu i topli ćilibar. I, naravno, za buntovnike, tu su i kontrastne boje.

U nastavku otkrijte tri popularne boje kose za jesen

1. Zlatni pramenovi

Veliki trend koji ćemo viđati u jesenjim mesecima su bogate nijanse tople plave, brinete i karamele. Prošli su dani kada smo nosili samo jednu boju kose – očekujte više pomešanih nijansi ćilibara i bronzane, kakve smo nedavno videli kod Bijonse ili Dženifer Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

2. Cimet brineta i bakreni tonovi

Jedina nijansa za koju se svi profesionalni frizeri slažu da će vladati jeste crvena (u svakom svom tonu). Cimet smeđa, tamno kestenjasta, narandžasto-crvena posebno će biti u fokusu. Ovu boju je teško zadržati jer brzo bledi, ali uvek izgleda neverovatno lepo. Konsultujte svog koloristu na koji način može da vam obezbedi produženi sjaj i jači intenzitet, u zavisnosti od prirodnog tona kose.

3. Tamnija plava 

Umesto da posvetlite kosu platinastim pramenovima, ova jesen zahteva suprotan pristup: unesite dublje i tamnije nijanse plave i smeđe koje će stvoriti dubinu i kontrast u vašoj kosi. Ovo je idealan izbor za one koji žele da potamne kosu, ali ne i da je farbaju celu. Takođe, lakše ćete je održavati i izgledati prirodnije.

 

 

Komentari (0)
Loading