Budite MODERNI ove JESENI: Modni komadi i DETALJI s kojima ćete izgledati tako ŠIK

Vesti 21.10.2022 16:00 0

Izdvojili smo za vas nekoliko aktuelnih modnih komada i dodataka koji se u modnoj industriji ove jeseni visoko kotiraju

Budite MODERNI ove JESENI: Modni komadi i DETALJI s kojima ćete izgledati tako ŠIK

Shutterstock

Nezavisno od toga da li ste zaljubljeni u modu i dizajn, ali i od toga da li preferirate klasiku i minimalistički stil ili se oduševljavate neobičnim modelima i jarkim bojama, sigurni smo da vas izdvojeni modeli neće ostaviti ravnodušnim.

U nastavku otkrivamo koji su to modni komadi i dodaci koji su nam neophodni, ako želimo da ispratimo aktuelne trendove.

1. Prošiveni prsluk

Devedesete godine nismo mogli da zamislimo bez prošivenog prsluka. Modni komad koji je sve vreme egzistirao u radnjama sportske odeće, čini se da je doživeo modnu revoluciju. Gotovo da nema modne influenserke koja ga nije uvrstila u svoje prioritete ove jeseni.

Danijel Bernstajn, jedna od najuticajnijih modnih blogerki današnjice, sa preko 3 miliona pratilaca na društvenoj mreži instagram, dokazala je da će jesen biti oboležena povratkom ovog modnog komada. Ona preferira maslinasto zelenu boju i prirodne zemljane tonove.

 

O popularnosti prsluka svedoči i činjenica da su neki od vodećih brendova ulične mode Berške i Pull&Beara, uveli posebnu kategoriju "prsluci" kako bi kupcima olakšali pretragu.

2. Kombat čizme

Aktuelne su već nekoliko sezona unazad, a svoju popularnost crpe iz činjenice da su izuzetno praktične, udobne i slažu se uz sve. Poznate i kao vojničke ili gotik čizme, danas mogu da se uklope i u vintage, ali i boho stil.

Mogu da se uklope i u poslovni stil, a savršeno pristaju uz oversize blejzere i sakoe.

 

3. XXL torbe

Luksuzne tašne u XXL veličini ponovo su aktuelne. Ovaj modni dodatak nekada je isključivio imao praktičnu ulogu, dok je simbol za raskoš i luksuz uvek bila mala ženska torbica. Kako se trendovi preko noći menjaju, XXL torbe ušle su ove sezone u kategoriju najluksuznijih modnih dodataka.

 

4. Minđuše, geometrijski oblici

Potpuno genijalne, neobične, atraktivne, odlično pristaju uz street style, ali ih možete kombinovati i uz luksuzne haljine i poslovnu odeću.

 

5.Glo hyper X2, zdravija alternativa pušenju

Budite MODERNI ove JESENI: Modni komadi i DETALJI s kojima ćete izgledati tako ŠIK

A. E.

 

Novi hyper X2 dizajniran je tako da bude znatno lakši za upotrebu. Hyper X2 može da stane u torbicu bilo koje veličine, a estetski se savršeno uklapa u jesenje trendove. Dolazi u sedam aktuelnih nijansi, modernijeg izgleda i unapređenih karakteristika. Maja Janković, iz kompanije BAT, kaže da kategorija uređaja za zagrevanje duvana raste iz dana u dan, pa se procenjuje da će BAT-ove proizvode nove generacije sa smanjenim štetnim uticajem do 2030. godine koristiti više od 50 miliona ljudi širom sveta.

Novi glo hyper X2 nastaviće da se koristi sa istim neo demi-slim stikovima, a svi zainteresovani punoletni korisnici duvanskih proizvoda moći će da uređaj pronađu na zvaničnom sajtu, Pop up zonama, brojnim prodajnim mestima širom Srbije, kao i u Kafeterija objektima.

Komentari (0)
Loading