Monika Beluči promenila BOJU KOSE i izgleda BRUTALNO: Savršeno joj pristaje i odiše GLAMUROM starog Holivuda

Vesti 22.10.2022 15:53 1

Moramo priznati da joj promena savršeno pristaje i mogla bi da postane stalna!

Monika Beluči promenila BOJU KOSE i izgleda BRUTALNO: Savršeno joj pristaje i odiše GLAMUROM starog Holivuda

EPA

Sa svojim italijanskim poreklom, Monika Beluči je oličenje prave brinete. Umetnicu (57) ne možemo da zamislimo bez njene prepoznatljive nijanse kose.

Zato, uvek je praznik kada se majka Deve Kasel odvaži na promenu izgleda. Juče je, tako, izazvala senzaciju na svom Instagram profilu podelivši fotografiju na kojoj je pozira kao plavuša.

Glumica je želela da se pohvali svetskom premijerom filma „The Girl in the Fountain“ Antonđulija Panizija na Lumière Festivalu 2022, koji se upravo održava u Lionu.

Ovaj dokumentarac ispituje sudbinu Anite Ekberg, uz smenjivanje arhivskih snimka i rekonstrukcije događaja, u kojima Monika Beluči pozajmljuje lik nezaboravnoj junakinji filma „La dolce vita“.

 

 

Kako bi proslavila ovaj projekt koji joj je blizak srcu, lepa Italijanka uvukla se u kožu Šveđanke, zamenivši svoju smeđu kosu hladnom nijansom plave boje. Ova promena zarad uloge savršeno joj pristaje i priznajemo da je transformacija i uspešna.

Monika Beluči stavila je i plava kontaktna sočiva. Sa stilizovanom plavom kosom i plavim očima, ona je zadivljujući primer holivudskog glamura iz 1950-ih. Ovaj prizor zapravo je sa snimanja fotografija za Madame Figaro pre nekoliko meseci.

Tada smo saznali da Monika Beluči da bi postala plavuša nije prošla kroz fazu farbanja, odnosno diskoloracije. Svoju kosu poverila je u ruke svog prijatelja, poznatog frizera, Džona Noleta. On je kreirao plavu periku po narudžbini samo za nju, koja pristaje kao salivena i iziskivala je čak mesec dana rada. Međutim, uložen trud se isplatio, jer je rezultat neverovatan.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Vesna
23.10.2022 04:35

Naslov BRUTALNO??? Zar to nije rec za nesto ruzno , a izjednacavati brutalno sa glamurozno , zaista je dokaz nepoznavanja jezika.