Mi smo se zaljubile u modnu kombinaciju koju nosi PREMIJERKA: Najmoćnija ŽENA je dokazala da je stil VEČAN, svaka žena može ovako da IZGLEDA

Vesti 25.10.2022 09:11 0

Poslovna kombinacija finske premijerke Sane Marin, izazavala je veliko oduševljenje, a ono što nam se posebno dobalo je činjenica da može veoma lako da se iskopira

Mi smo se zaljubile u modnu kombinaciju koju nosi PREMIJERKA: Najmoćnija ŽENA je dokazala da je stil VEČAN, svaka žena može ovako da IZGLEDA

Profimedia

Premijerka je snimljena pre samo nekoliko dana u Helsinkiju dok je išla na posao, a uprkos činjenici da snimak koji traje svega nekoliko sekundi, izazvao je mnoštvo komentara.

Iako se pre samo nekoliko meseci premijerka nakon kućne žurke, našla u centru skandala, nakon čega je bila podvrgnuta doping testu, na snimku se čini kao da se ništa nije desilo. Sana korača prepuna samopouzdanja, a njena modna kombinacija jednostavno ostavlja bez daha.

 

 

Crna kombinacija, sastoji se od jednostavne suknje, jednostavnih najlonki i klasičnih crnih čizmi do kolena. Dakle, reč je o odevnim komadima koje svaka žena treba da ima u svom garderoberu. Premijerka je ovaj minimalistički outfit  upotpunila klasičnim mantilom, koji je takođe u crnoj boji.

Ipak, najveće iznenađenje  je njen izbor modnih dodataka – pa se tako Sana, umesto za skupocenu torbu, opredelila za veliki kožni ranac koji se svojom crnom bojom i jednostavnim dizajnom odlično uklopio u monohromatski izgled.

Definitivno je akcenat na udobnosti i praktičnosti, a celokupna kombinacija ostaje u okvirima dobrog ukusa i moramo da se složimo da izgleda jako moćno. Tome naravno doprinosi i činjenica da su je mnogi komentatori uporedili sa Triniti iz filma Matrkis, dok su se drugi odlučili za čuvenu strip junakinju Ženu-mačku.

Na njenim odevnim komadima nisu istaknuti brendovi i marke, a njen najbolji adut je samopouzdanje kojim zrači. Definitivno ćemo pokušati da kopiramo njen modni stil.

Komentari (0)
Loading