Nakon ISCEPANIH patika stigla je i KESA ZA SMEĆE: Balensijaga izbacila VEOMA NEOBIČNU torbu, a od cene vam neće biti dobro

K.Ć. Vesti 25.10.2022 12:21 0

Zahvaljujući Balensijagi, fraza "ti si smeće" sada može da zvuči kao kompliment, posebno ako osoba nosi nove kese za smeće brenda. Bukvalno

Nakon ISCEPANIH patika stigla je i KESA ZA SMEĆE: Balensijaga izbacila VEOMA NEOBIČNU torbu, a od cene vam neće biti dobro

Shutterstock

Balensijaga je lansirala svoju ozloglašenu "Trash Pouch", torbicu za koju je Demna, kreativni direktor brenda, sa zadovoljstvom priznao da je direktno inspirisana skromnom vrećom za smeće.

Dolazi u plavoj, crnoj i beloj boji, Balensijagina najnovija torba izgleda skoro identično vrećama za smeće koje stoje pored kontejnera.

Prvi put je predstavljena na reviji maison-a za jesen/zimu 2022. , Balensijagina torbica za smeće napravljena je od teleće kože, na vrhu se nalazi kaiš koji imitira vezanu vreću... i krasi je neverovatna cena od 1.790 dolara (jao).

"Nisam mogao da propustim priliku da napravim najskuplju kesu za smeće na svetu, jer ko ne voli modni skandal?" rekao je Demna.

Pa, misija obavljena.

Balensijaga je poznata po tome što je svet izbezumila svojim čudnih proizvodima . Sećate li se uništenih patika, iz kojih bukvalno stopalo ispada? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Dakle, nije bilo šokantno ponovo videti haos zbog njihovih vreća za smeće od skoro 2.000 dolara, kožnih ili ne.

"Ovo izmiče kontroli", naveo je jedan korisnik ispod objave na Instagramu. Drugi je rekao: "Ko ovo kupi, treba da bude izbačen iz kuće u njoj."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mfw o_o (@myfacewheno_o)

Na kraju krajeva, šta je zapravo Balensijagina torbica za smeće?

Genijalan proizvod? Besplatan marketing? Greška u simulaciji? Još jedan dokaz njihove supermoći da nemodne proizvode učini modernim? Šansa za brend da povrati svoj rang najboljeg brenda ?

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading