Povratak popularnih ČIZAMA 90-ih: Veoma su udobne i investicija koja će se ISPLATITI jer ćete ih nositi GODINAMA

Vesti 02.11.2022 19:05 1

Zaboravljeni trend martinki koje su bile veoma popularne 90-ih godina se ponovo vratio u modu.

Povratak popularnih ČIZAMA 90-ih: Veoma su udobne i investicija koja će se ISPLATITI jer ćete ih nositi GODINAMA

Pexels

Ko bi rekao da će trendseterke poludeti za grandž modelom čizmi – martinkama. Do sada je već očigledno da one diktiraju trendove i šta god da obuku, mnoge devojke će slepo pratiti.

Martinke su popularan brend obuće još odavno, ali su na vrhuncu popularnosti bile devedesetih godina, kao i početkom dvehiljaditih. Ako ne volite ovakvu obuću, nadamo se da Vas možemo bar na kratko zadržati među ovim redovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Fiege (@lisafiege_)

 

Martinke su čizme koje će Vam trajati bar deset godina, što znači, jesu dugoročna investicija. To kažem kao neko ko ih nosi već 15 godina i ima dva para koja izgledaju kao da su nošena 2-3 godine. Oba ta para nosim preko 10 godina, a skoro sam investirala u još jedne.

Izbor je ogroman i svako može da nađe par koji mu najviše odgovara. Naravno, postoje čizme koje liče na martinke, ali kvalitet nikako nije ni blizu kvalitetan. Dr. Martens su jedne od najboljih u koje možete investirati, bilo da tražite plitke ili one sa dosta kopčanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poppy Almond (@poppyalmond)

 

Ko bi rekao da će udobne radne čizme koje je dizajnirao doktor Klaus Martens 1945. godine postati vrhunski modni klasik koji decenijama odolevao svim modnim trendovima.

Devojke koje se svake hladne sezone vraćaju ovom modelu su sestre Hadid, Hejli Biber, Irina Šajk, Kendal Džener, Adison Rej, Olivija Rodrigo i mnoge druge. Nemojte se bojati da su martinke rezervisane isključivo za rokere i muškarce jer je to potpuno netačno. Udobna čizma zlata je vredna, a osim što su udobne, one su i tople, stajliš i kombinuju se u skoro sve, od suknji, haljina, do pantalona i šortseva...

 

 

Ova prepoznatljiva obuća, koja donosi neodoljivu mladalačku atmosferu, zaista je fantastičan dodatak za prelazni period i prve dane jeseni. Legendarne čizme sa karakterističnim žutim šavovima daju svakom outfitu dobrodošlu dozu hladnoće i nonšalantnosti, što je savršeno i za jesenje kombinacije koje uključuju letnje komade poput haljina ili suknji.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
nisam roberto
02.11.2022 21:44

Martinke klosarke