Torbica koja je pravi JESENJI HIT: Popularni BREND izbacio novu kolekciju za kojom su žene odlepile

K.Ć. Vesti 06.11.2022 20:30 0

Luksuzna i klasična torbica premium brenda je san mnogih žena

Torbica koja je pravi JESENJI HIT: Popularni BREND izbacio novu kolekciju za kojom su žene odlepile

Shutterstock

Postoji razlog zašto modeli Majkla Korsa osvajaju ženska srca širom sveta. Oni su jedinstveni! Napravljene od visokokvalitetnih materijala i prefinjene u svakom detalju, godinama su na vrhu modne lestvice. Ovoga puta pažnju su nam privukli mali modeli iz najnovije jesenje kolekcije. Prigušene nijanse, minimalistički ukrasi i otmjeni oblici. Ove tašne savršeno će uklopiti uz svaku odeću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Kors (@michaelkors)

Jesenske kolekcije odeće nisu jedine koje iznenađuju raznovrsnošću. Ako tražimo luksuznu torbu , ovo je savršeno vreme za kupovinu! Koji modeli već godinama dominiraju najvećim svetskim trendovima, a ove godine ponovo obaraju rekorde popularnosti? Ljubitelji premium kolekcije i sve žene koje cene bezvremensku modu i visok kvalitet dodataka odlično znaju da su male torbice Majkl Kors već klasika. Minimalistički ukrasi, akcenti na nakitu, prelepe boje i originalni oblici. Ove male torbice su već kultne. I uvek vredi kupiti takve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Kors (@michaelkors)

Tašne ukrašene lancima jedan su od najpopularnijih trendova tokom mnogih sezona. Veoma su elegantne i izuzetno praktične. Jednako, pažnju zaslužuje i model presvučen teksturiranom kožom i glatkim, obogaćen originalnim detaljima. Ove tašne su savršene za svako godišnje doba i svaku priliku.

Komentari (0)
Loading