Talasi u KOSI: Pronašla je najlakši NAČIN da ih napravite, za FENOMENALNU frizuru potrebna vam je samo plastična kesa

Vesti 11.11.2022 11:41 0

Amerikanka Kena osmišljava nove alate za pravljanje frizure, a sada je uspela da iskoristi plastične kese na najbolji mogući način

Talasi u KOSI: Pronašla je najlakši NAČIN da ih napravite, za FENOMENALNU frizuru potrebna vam je samo plastična kesa

Printscreen/TikTok

Kako se sezona prazničnih zabava približava, mnoge dame će isprobavati nove frizure i šminku. Ona je pronašla najlakši način da napravi neobuzdane talase.

Kena je podelila trik za pravljenje lokni na društvenim mrežama, i to bez upotrebe figara, fena ili pegle. Njena traka za kosu je obična kesa, a ujutro će vas dočekati talasi dostojni crvenog tepiha. 

- Ovaj put koristimo plastične kese. Uzela sam dve i popunila s još nekoliko komada da bude deblje - kaže devojka. Kese je prvo pričvrstila glavu, kosu je podelila na dva dela, po jedan za svaku plastičnu kesu. Zatim deli svaki deo na dodatna dva i obmotava ih oko plastičnih kesa, pre nego što ih pričvrsti gumicom za kosu.

 

@kennarwood I was very surprised how much I liked these ones😂 I have the tutorial pinned on how I do this method of heatless curl!! #heatlesscurls #plasticbagcurls #heatlesshair #leggingcurls ♬ Dream Lover - Bobby Darin

Rekla je da su kese izuzetno lake i udobno je spavati sa njima. 

 

Kada ih je sledećeg jutra skinula, ostale su joj raspuštene lokne koje je ocenila sa devet od deset. - Bila sam jako iznenađena i veoma su mi se dopali talasi - kaže Kena.

Svi koji su pogledali video oduševljeni su rezultatima.

Komentari (0)
Loading