Anja SIJA na CRVENOM tepihu: Iako DIOROVA haljina podseća na BAKIN MILJE, nema ŽENE koja je ne bi s ponosom NOSILA

Vesti 11.11.2022 16:00 0

Zvezda serije "Damin gambit" jedna je od najtraženijih, ali i najstilizovanijih glumica današnjice

Anja SIJA na CRVENOM tepihu: Iako DIOROVA haljina podseća na BAKIN MILJE, nema ŽENE koja je ne bi s ponosom NOSILA

Printscreen/Youtube

Ona je ovog puta priustvovala dodeli Harper's Bazaar nagrada za žene godine u hotelu Claridges u Londonu i ponovo je privukla svu pažnju.

Anja Tejlor Džoj se ovog puta odlučila za jednu od kreacija Marije Gracije Kjuri, koja potiče iz Diorove kolekcije za proleće/leto 2023. Izgled se sastoji od suknje sa metalnim obručima koja služi modernoj neobaroknoj silueti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyalatam)

Kolekcija je inspirisana Katarinom Mediči, što je vidljivo u stilskim amblemima Dvora, kao što su korseti ili krinoline, kombinujući volumen baroknih kostima sa ikoničnom siluetom Diora. „Između iluzije i misterije, senke i svetlosti, Marija Gracija Kjuri kreira garderobu hipnotizirajuće, suverene elegancije“, objasnio je Dior o kolekciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirror Celeb (@mirrorceleb)

Ova 26-godišnja glumica često najčešće kao dodatak bira crveni ruž, kako bi svaku kombinaciju zaokružila i dala joj lični pečat. Primetno je da je isti ukombinovala sa neobičnom haljinom. Inače je poznata kao modni kameleon i nikada se ne plaši da rizikuje na crvenom tepihu, a zbog njene neobične lepote mnogi misle da je prava šteta što nije deo ekipe serije "Kuća zmajeva" s obzirom na to bi se savršeno uklopila u kuću Targerijana.

 

 

Kako vam se dopada ovaj modni izbor?
 

Komentari (0)
Loading