BOJA kose koja će obeležiti 2023. GODINU: Frizeri TVRDE da nećete POGREŠITI ako je odaberete, uvek ćete izgledati LUKSUZNO

Vesti 01.12.2022 16:07 0

Profesionalni frizeri zovu je "liquid brunette" i opisuju je kao smeđu nijansu dopunjenu ultra visokim sjajem

kosa

Shutterstock

Frizeri najavljuju da će jedan od najvećih trendova za 2023. godiniu, ako pričamo o nijansama, biti boja koja već osvaja TikTok. To je kombinacija braon boje i takozvana "liquid hair", dva veoma popularna trenda u svetu kose, a cilj je da kosa ima prirodan izgled, sa ultra sjajnim, svilenkastim pramenovima. Frizerski stručnjaci je nazivaju "liquid brunette"  i opisuju je kao smeđu nijansu dopunjenu ultra visokim sjajem, piše Glamour. Sjajan efekat može da pruži bilo koja nijansa braon, ali je jača, efektnija i bogatija što je boja tamnija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)


Frizeri kažu za Glamour da sa dolaskom hladne sezone ljudi spontano biraju smeđe nijanse u kosi. To ne znači da je kosa ujednačena, već je prošarana pramenovima, ali su mnogo tamnije i izgledaju mnogo prirodnije, za razliku od nijansi koje u kosi viđamo leti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)


Ove smeđe nijanse, koje sežu do najtamnije čokolade, bile su izuzetno popularne devedesetih godina prošlog veka. Setimo se samo Vinone Rajder i Ali Mekgrou, piše Glamur, a stručnjaci ističu da ova nijansa u kosi ostavlja snažan utisak. Kod ovakve boje za kosu, kućna nega je izuzetno važna jer odabirom pravih proizvoda za negu možete pojačati utisak sjaja i bujnosti vaše kose. 

 

 

Komentari (0)
Loading