"Ja sam MUŠKARAC koji uvija KOSU i sređuje obrve": David kaže da su sve ŽENE oduševljene njegovim UMEĆEM, volele bi da njihove "JAČE POLOVINE" rade ISTO

Vesti 14.12.2022 13:35 0

Iako danas muškarci koji se neguju nisu više neobična pojava, mnogi će se složiti da žene ipak, i dalje provode mnogo više vremena ispred ogledala

"Ja sam MUŠKARAC koji uvija KOSU i sređuje obrve": David kaže da su sve ŽENE oduševljene njegovim UMEĆEM, volele bi da njihove "JAČE POLOVINE" rade ISTO

Printscreen/TikTok

Međutim, jedan mupkarac se predano trudi da razbije sve predrasude, dok uvija kosu i uređuje obrve, što je deo njegove svakodnevne rutine.

David je otkrio da je najvažnija stvar oblikovanje obrva. Rekao je: "Sve je u vezi sa obrvama." Prvo je David sredio kosu peglom. Dok je to radio, stavio je flastere ispod očiju kako bi osvežio lice. Nakon toga jee osušio kosu i dodao malu količinu laka za kosu kako bi joj dao pun izgled. Nakon toga, Davida vidimo kako četka obrve, a zatim koristi olovku za obrve da dobije pun oblik.

Printscreen/TikTok

 

David zatim četkicom za obrve gradi linije. Nakon ovoga, na redu je korektor ispod očiju i nosa koji spaja četkicom za šminku, da bi na kraju dodao i malo rumenila.


Davidov video postao je viralan sa preko 70 miliona pregleda. Žene su ga obasipale komplimentima u komentarima. Mnogi su mu rekli da se dobro našminkao i da bi drugi muškarci trebalo da ga slede. Jedan žena je napisala: „Ne razumem zašto svi muškarci ne mogu da ulože ovoliko truda da izgledaju dobro. Drugi komentator je rekao: „Momci! Volite ga! Ne ostavljajte žene same!"


Treća komentatorka je zatim napisala: „Ti  praviš obrve mnogo bolje od mene", a su i druge ene yaklju;ile da on to radi bolje od mnogih pripadnica enskog pola.

Da li biste volelea da i vaši muškarci vode računa o svom izgledu, kao što to radi David?

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading