Frizura Amal Kluni savršena je za PRAZNIKE: Odiše glamurom i prefinjenošću, a možete i kod KUĆE da je napravite

Vesti 17.12.2022 17:00 0

Advokatica za ljudska prava Amal Kluni oduševila je zanosnom frizurom, a evo kako da je napravite same.

Frizura Amal Kluni savršena je za PRAZNIKE: Odiše glamurom i prefinjenošću, a možete i kod KUĆE da je napravite

EPA

Komplimentima na malu, ali vrlo efikasnu promenu Amal Kluni nema kraja, a nije ni čudo s obzirom na to je da supruga holivudskog glumca godinama verna svom gracioznom stilu. Ipak, čini se da je bila spremna za promenu.

Naime, Amal je svoju gustu tamnu kosu prošarala s nekoliko svetlijih pramenova i pokazala kako zima nije rezervisana samo za tamnije tonove. Pored toga, u skladu sa prazničnom euforijom, odlučila se za raskošne lokne, a fotografiju je objavio njen frizer Dimitris Gianetos.

Amal je novu frizuru pokazala i na dodeli godišnjih nagrada u Vašingtonu. Sa suprugom Džordžom pojavila se u elegantnoj srebrnoj haljini, ali sav fokus bio je na novoj frizuri.

 

 

Na ovaj potez nekoliko meseci ranije odlučila se i princeza od Velsa Kejt Midlton kada je osvežila dugu kosu svetlim pramenovima i oduševila osveženjem koje je bilo suptilno, ali vrlo efektno.

Kako do savršeno isfenirane frizure?

Možda vam se čini da je ovako nešto teško izvesti u kućnim uslovima, ali istina je da je lakše nego što mislite. Iako možda nećete dobiti identičan rezultat kao kod frizera, te neće svaki pramen biti savršen na samom početku, ali zaista, uz malo vežbe, možete dobiti rezultate koji su zaista sjajni, a u tome će vam pomoći sledeći proizvodi:

 

 

1. Sprej za volumen

Pre nego što osušite kosu uvek koristite sprej za volumen koji ćete naprskati na koren kako biste izdugli vlas. Ovaj proizvod ujedno će i nahraniti teme i pomoći da vam se kosa manje masti.

2. Odvajajte pramenove

Kosu proušite najpre u korenu, a potom odvajajte pramen po pramen. Savet je da koristite šnale koje nemaju izražene zupce kako vam ne bi lomile kosu. Kosu uvek sušite izvlačenjem na gore.

3. Koristite veliku okruglu četku

Ova alatka biće vam najbolji prijatelj. Veća okrugla četka daje volumen pramenovima, nevezano da li se fenirate na ravno sa više volumena, ili želite nežne, meke lokne poput Amal.

4. Nanesite sprej ili losion za sjaj

Na samom kraju uvek nanesite sprej ili losion koji daju sjaj kosi, jer upravo je to mali trik koji kosi daje zdrav izgled.

Takođe, nemojte misliti da samo dame sa dugom kosom mogu da dobiju volumen kose Amal Clooney, naprotiv. Pogledajte u videu na kraju teksta još jedan način ali uz pomoć pegle za kosu, na koji možete dobiti sličnu firzuru koja, garantujemo, ne može proći neopaženo.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading