Ovi modeli JAKNI i KAPUTA su stvoreni za novogodišnje praznike: Možete uz sve da ih KOMBINUJETE i izgledate u svakom izdanju SAVRŠENO!

Vesti 20.12.2022 20:00 0

Jedno je sigurno, sa ovim izborima sigurno nećete omašiti

Moda

Shutterstock

Sada kada kreće novogodišnja euforija, jedno je sigurno - svakoj ženi je potreban dobar kaput, koji će ispratiti sve ove događaje sa stilom. 

Ko god da je makar jednom putovao za vreme praznika, dobro zna koliko je pakovanje garderobe tada itekako izazovan posao. Kaputi i jakne zauzimaju najveći deo kofera, a rektko ko ima luksuz da ponose više primera takvog komada. Zato je bitno sada odabrati jedan ali vredan!

Najbolje bi bilo da se odličite za jaknu ili kaput koji će da lepo stoji uz svaki stajling. Bilo da je u pitanju šetnja, odlazak do restorana ili neka diskoteka. 

Ova tri atraktivna i praktična trendi modela, ispunjavaju baš ove kriterijume!

Kaput u boji drvene dlake

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

 

Pravi jedan klasik i elegantna opcija za praznike. Tamna bež boja se idealno slaže sa crnom pa tako možete obući crne farmerke ili malu crnu haljinicu i dobićete apsolutni trend i idealan stajling. Jasno je da ovaj modni izbor podiže vaš celokupan izgled na viši nivo.

Kožna jakna sa krznom

 

 

Jakna s toplim krznom još je jedan omiljeni komad koji deluje toplo i prijano, a izgleda skroz kul i urbano. Obično je gornji deo kože u krem, crnoj ili boji konjaka, sa zatvaračem i detaljima na remenima te s podstavom i umetcima od imitacije janjeće kože. Ovaj model ne samo da je neodoljivo mekan i udoban, već je i pravi borac protiv hladnoće. Definitivno pravi trend ove zime. 

 

Kaput od veštačkog krzna

 

 

Ovaj modni trend je neizostavan za sve koji se plaše niskih zimskih temperatura. Kaputi od veštačkog krzna imaju dodatni faktor udobnosti i pružaju ugodnu toplinu čak i na najnižim temperaturama. 
Kaputi od veštačkog krzna uvek izgledaju elegantno i sofisticirano, bez obzira na to kako ih kombinujete

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading