PET frizura za novogodišnju noć koje IZDUŽUJU lice: Izgledaćete mršavije i trendi, a veoma se LAKO prave

Vesti 22.12.2022 21:00 0

Ovo su jednostavne frizure za sve prilike koje čine da lice deluje izduženije i mršavije

PET frizura za novogodišnju noć koje IZDUŽUJU lice: Izgledaćete mršavije i trendi, a veoma se LAKO prave

Pexels

Nemamo svi lice stvoreno za eksperimentisanje s frizurama. Neko nema dovoljno simetrično lice, neko nije zadovoljan njegovim oblikom, neko ima veće obraze nego što bi želeo i to je sasvim u redu. 

Frizeri kažu da za svakoga postoji bar nekoliko savršenih frizura, a one mogu biti naše tajno oružje kako bismo bili zadovoljni svojim izgledom i licem. Tako postoji i mnogo načina stilizovanja kose zahvaljujući kojima obrazi deluju manje i lice izduženije, a ovo su samo neke od njih.

Bogata punđa u stilu balerina

Iako deluje pogrešno, visoko podignuta kosa će, uprkos tome što u potpunosti otvara lice, zategnuti i učiniti da okruglo lice deluje špicastije.

 

 

Posebno je to slučaj sa punđama poput onih koje nose balerine, bogatih i punih volumena, koje će skrenuti pažnju nagore i vizuelno vas izdužiti.

Niska punđa

Ovakva frizura funkcioniše kao pravi mali romantični ram za lice, umekšava ga, daje senke i stvara iluziju oštrine, pa obrazi padaju u drugi plan.

 

 

Počnite tako što ćete vezati nizak i labav rep, pa od njega oblikujte punđicu, a od pomoći će biti i poneki pramičak pušten da pada uz lice.

Pletenica sa strane

Ako obožavate duge pletenice, ona koja pada preko jednog ramena, ova frizura može postati jedna od omiljenih. Dobra vest je da ovaj stil može u potpunosti da transformiše vaš izgled, a iako otvara lice, on prebacuje fokus na kosu.

 

 

To je naročito slučaj s pletenicama koje su labave, raširene i bogate, uz interesantne detalje poput mašnica, perlica, pramenova.

Pušteni talasi

Ponekad je jednostavnost najbolji odgovor, a duga kosa koja je prelomljena tako da pada u talasima daje joj dodatni volumen. Frizeri savetuju da talasi počnu tek ispod brade, čime se lice vizuelno čini dužim.

 

 

Šiške zalizane na stranu

Omiljeni detalj kada je reč o frizurama obično su šiške, s kojima je važno uvek biti na oprezu. Ukoliko imate okruglo lice i istaknute obraze, najbolje je da izbegavate ravne šiške i birate asimetrične, zavesa-šiške i slične varijante.

 

 

Međutim, malo je poznato da jednostavne šiškice zalizane na stranu mogu da učine da lice izgleda strukturisano, oštrije i uže, a posebno lepo deluju u kombinaciji sa repom.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading