Trik za punije USNE za kojim lude INFLUENSERKE: Izgledaće FANTASTIČNO, postiže se efekat kao kod hirurških procedura

Vesti 24.12.2022 13:50 0

Postoji mnogo načina da vaše usne izgledaju punije. Uz pomoć brzih rešenja i male pomoći kozmetike možete lako da postignete takozvani „efekat punijih usana“

usne

Shutterstock

Zahvaljujući TikTok-u, danas možemo da pronđemo jednostavne trikove koji olakšavaju svakodnevni život. Uz pomoć samo nekoliko proizvoda iz vaše kozmetičke torbice možete postići efekat punijih usana. Nanošenje hajlajtera iznad usana je veoma cenjen savet koji se godinama koristi za povećanje volumena usana, a sada je tu i nova metoda kojom možete postići još veći efekat.

Kao i mnogi TikTok saveti, tzv metoda hajlajter naglašava proizvode koje mnoge žene već imaju u kolekciji kozmetike. U ovom slučaju, to su olovka za usne, hajlajter i sjajilo, a na brz i jednostavan način može imati veliki uticaj na konačni izgled. Hajlajter reflektuje svetlost i stvara efekat punijih usana. To je ideja iza ove jednostavne metode šminkanja. Nakon što sledite jednostavne korake, koji ne zahtevaju nikakav poseban sjaj za usne, već standardni koji većina žena ima u torbi. Jedna od korisnica na TikTok-u je postavila ovu metodu i započela novi trend. 

@tasneem_.jpg What do we think? Inspo: @angelaluvspho ♬ original sound - heyy

Nanosi olovku za usne na krajeve usana, a zatim četkicom nanosi samo malo hajlajtera, ocrtavajući vrh gornje usne i celu donju usnu. Na kraju, dodaje sloj sjajila za usne za punije usne. Tehnika je jednostavna za izvođenje, ali ipak pokazuje značajnu promenu. Postoji mogućnost nanošenja sloja hajlajtera preko cele donje usne, a zatim korišćenjem sjajila za dobijanje konačnog rezultata.
 
Komentari (0)
Loading