Zendaja nosi NAJPOPULARNIJU frizuru: Proglašena je najboljom za 2023. godinu, lako se stilizuje i odgovara svakoj prilici

Vesti 24.12.2022 18:00 0

Sve što Zendaja uradi, postane trend broj jedan, pa tako i nova frizura koja suvereno vlada već nekoliko godina unazad.

Zendaja nosi NAJPOPULARNIJU frizuru: Proglašena je najboljom za 2023. godinu, lako se stilizuje i odgovara svakoj prilici

Tanjug/Ap

Frizer poznatih, Luk Heršeson otišao je toliko daleko da ga je proglasio najvećim trendom i za sledeću godinu, piše magazin Vog. Ovu frizuru su oduševljeno prihvatile mnoge zvezde poput Helene Kristensen, Due Lipe i Kaje Gerber, a sada im se pridružila i Zendaja – koja je ovu frizuru učinila svojom.

 

 

Na jednom događaju u Los Anđelesu 26-godišnja glumica se pojavila sa kratkim bobom i tako privukla veliku pažnju javnosti. Razdeljak sa strane i puno volumena je Zendajina nova frizura i neodoljivo podseća na one retro iz pedesetih godina prošlog veka.

Iako je inspirisana kosom koja se nosila u prošlom veku, Zendaja izgleda jako moderno, da je ova frizura preko noći postala najviše pretraživana na Internetu, pa je tako i magazin Vog dao svoje mišljenje, a to je da je to najlepša frizura za 2023. godinu.

 

 

Takođe, ovom prilikom Zendaja je pokazala još jednom da je kraljica stila. Obukla je crnu bluzu sa bisernim dugmićima i midi kariranu crno belu suknju s potpisom brenda Skjapareli. Ceo ovaj sjajan autfit začinila je čuvenim Kristijan Labuten cipelama.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading