Ovo su zvanično najlepše SVADBE na svetu u 2022: A među mladencima jedna SRPKINJA i jedan Srbin

J.V. Vesti 27.12.2022 13:32 0

Ova 2022. je definitivno bila godina venčanja slavnih, a britanski magazin "Vogue" je proglasio sedam najlepših

Ovo su zvanično najlepše SVADBE na svetu u 2022: A među mladencima jedna SRPKINJA i jedan Srbin

Profimedia

Ima li išta lepše od svadbe? Pa možda za nekoga i ima, ali venčanja ovih sedam svetskih zvezda, koja su se desile u 2022, su svakako vredne pomena. Osim prelepih svadbi, nama su za oko zapale i ove božanstvene venčanice, da je prosto teško odlučiti se koja je lepša.

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Ovo su zvanično najlepše SVADBE na svetu u 2022: A među mladencima jedna SRPKINJA i jedan Srbin

Profimedia

 

 

Na njihovo venčanje smo čekali punih 20 godina. 

- Ljubav je sjajna stvar, možda i najbolja stvar - i vredi čekati - Tako je rekla blistava novopečena mlada Dženifer Lopez nakon što je u jednoj kapeli u Las Vegasu rekla "da" Benu Afleku. Nakon Vegasa u avgustu je usledila luda žurka na imanju para u Rajsboru u Džordžiji, sa sve vatrometom i tri Ralph Lauren haljine za mladu.

 

Nikola Pelc i Bruklin Bekam

 

 

Svetovi su se sudarili na venčanju Bruklina Bekama i naslednice Nikole Pelc u Palm Biču. Mama Vikotorija  je, naravno, bila tu kao ponosna majka mladoženje, u metalik slip haljini sopstvenog dizajna. Što se neveste tiče, prošetala je niz prolaz u prelepoj Valentino couture haljini - rezultat jednogodišnjih razgovora između Nikole, njenog stiliste Leslija Fremara i Pjerpaola Pičiolija i njegovog tima. Odabir haljine  bio je "totalno ludilo", rekla je mlada za "Vogue" pre svog velikog dana.

 

Kloi Sevinji i Nikola Mačković

 

 

Glumica Kloi se udala u fantastičnoj beloj čipkanoj venčanici koju potpisuju Jonathan Anderson za" Loewe" i Cad Wallader za "Mugle"r, dok je mladoženja bio u klasičnom crnom smokingu. Inače, Nikola je srpskog porekla i u Holivudu ga svi znaju, a niko zapravo ne zna. Prisutan u najvišim krugovima, pripada creme de la creme eliti, a opet tajanstven, osvojio je holivudsku glumicu na prvu loptu. Ono što se zna je da je direktor Karma Art Galerije u Njujorku, a na toj je poziciji od 2011. godine.

Kortni Kardašijan i Trevis Barker

 

O ovom venčanju se danima pričalo. Sve Kardašijanke su nosile Dolce & Gabbana za venčanje, a italijanski dizajneri su takođe obezbedili nevestinu jedinstvenu mini haljinu od čipke i satena – inspirisanu donjem vešom iz šezdesetih, kao i dramatični veo, koji je sadržao religioznu ikonografiju.

 

Britni Spirs i Sem Asgari

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)


 

 

- Zaista smo želeli da ovo bude skroman i lep trenutak sa porodicom i prijateljima - rekla je Britni za "Vogue" o svom intimnom venčanju u njenoj kući u Los Anđelesu u junu. Britni je nosila venčanicu Donatele Versaće, a na svadbi su bili i Madona, Selena Gomez, Dru Barimor, Paris Hilton...

 

Nina Seničar i Džej Elis

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 


"Dolce & Gabbana" je opremio poletnog mladoženju Džeja Elisa, a dok je naša Nina Seničar nosila venčanicu istog modnog brenda, koja je rađena po meri. Venčanje je bilo u Toskani sa 190 gostiju i kako kažu, bio je to najlepši dan njihovog života.
 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading