Haljine po kojima ćemo zauvek pamtiti Vivijan Vestvud: Venčanica Keri Bredšo ušla je u istoriju

J.V. Vesti 30.12.2022 10:49 0

Pank baka, kako su je zvale mlađe generacije, karijeru dizajnera započela je sasvim slučajno. Bila je jedna od najpoznatijih dizajnera Velike Britanije, uvek ekstravagantna, neobična i bez dlake na jeziku

Haljine po kojima ćemo zauvek pamtiti Vivijan Vestvud: Venčanica Keri Bredšo ušla je u istoriju

Profimedia

Vivijen Vestvud, preminula je juče u 81. godini. Bila je prava revolucionarka u svetu mode, a inspiraciju nalazila u istoriji, ostajući uvek aktuelna i provokativna. Sam početak 90-ih joj donosi nagrade za najboljeg britanskog dizajnera, što joj daje samo još više podstreka da bude drugačija, zanimljivija, ali i popularnija.

Osim po neverovatnom šarmu, talentu i energiji, Vivijen ćemo zauvek pamtiti po ovim modnim remek-delima.

 

1. Blejk Lajvli se godine 2016. na Filmskom festivalu u Kanu pojavila u svetlo plavoj haljini pomenute dizajnerke, a cela kreacija je bila inspirisana likom "Pepeljuge".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Odisea Wolf (@odiseawolf)

 

 

2. Glumica En Hetavej je 2010. godine u braon kreaciji Vivijen Vestvud prisustvovala premijeri filma "Alisa u zemlji čuda".

 

 

 

3. Kristina Hendriks se godine 2011. pojavila na premijeri filma “I Don’t Know How She Does It” u metalik crvenoj haljini

 

 

 

4. Takođe, ne bi trebalo zaboraviti ni čuvenu venčanicu Sare Džesike Parker u filmu "Seks i grad" koju je svet, itekako, upamtio.

 

 

Komentari (0)
Loading