Negiraju da je takmičenje NAMEŠTENO: Izvršna direktorka Mis Univerzuma odbacuje apsurdne optužbe

Vesti 17.01.2023 08:56 0

Ejmi Emerih, izvršni direktor organizacije Mis Univerzuma, tvrdi da je „jedna od četiri najveće računovodstvene firme u SAD obradila rezultate i verifikovala proces“

Negiraju da je takmičenje NAMEŠTENO: Izvršna direktorka Mis Univerzuma odbacuje apsurdne optužbe

Foto: AP

Izvršna direktorka medija Ejmi Emerih, sada izvršna direktorka organizacije Mis Univerzuma, rešila je da se pozabavi tvrdnjama da je ovogodišnji izbor potencijalno namešten. Mis SAD, Amerikanka filipinskog porekla R'Boni Gabriel, pobedila je na takmičenju u subotu.

Optužbe su nastale zbog Ane Jakrajutatip, nove vlasnice Mis Univerzuma, koja takođe ima vlasništvo nad takmičenjima za Mis SAD.

Emerih osigurava da su tvrdnje u kojima je mis Venecuela Amanda Dudamel navodno prava pobednica neosnovane. Rečima TMZ -u, izvršni direktor je rekao sledeće: „Jedna od četiri najveće računovodstvene firme u Sjedinjenim Državama obradila je rezultate i verifikovala proces.

Emerih ide dalje i kaže da se tvrdnje pripisuju neznanju: „Navodi o nameštanju Mis Univerzuma su lažni. Ljudi koji kažu da je 'sumnjivo' da JKN Global Group poseduje i Mis Univeruma i Mis SAD nisu upoznati sa istorijom organizacija ."

Emerih je završila svoje izjave rekavši da je Gabriel bila prava pobednica: "Bila je jaka i posvećena takmičarka".

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading