Duboke čizme i kratka suknja sa šljokicama: Danijela Dimitrovska pokazala kako da nosite ovaj NEUOBIČAJEN zimski duo i izgledate kao milion dolara

Vesti 17.01.2023 15:30 0

Danijela Dimitrovska pokazala je koji je najbolji način da kombinujete suknjicu sa šljokicama sa dubokim čizmama ovih dana

danijela

Printscreen/Instagram

Ko kaže da su šljokice samo za zabave? Da, one možda jesu savršene za novogodišnju žurku ili za neko bitno veče, to je sigurno. Ali kroz stajling Danijele Dimitrovske uviđamo da šljokice veoma lako mogu postati i deo svakodnevnih outfita. Kako?

Sa strateškim kombinacijama, što najbolje pokazuje Danijela, slavni srpski model.

Ukoliko niste sigurni kako da šljikice postane deo vašeg zimskog stila, najbolje je početi sa mini stvarima, poput torbice, kaiša, broša ili mini suknje.

Danijela šljokice nosi uz duboke zimske čizme, i daje primere koji dokazuju da je "glitter" pogodan i za najhladnije zimske dane.  Za one koji se ne plaše da eksperimentišu, i koji uživaju da privlače pažnju.

Čak i "najdosadnije" crno-belo izdanje izgledaće poptuno drugačije dodatkom šljokica.

 Kada je u pitanju Danijelin autfit, bez obzira na šljokice, čizme su ukrale šou. Duboke, mat zelene, sa utsnutim zimskim printon ovaj stajling podiže na najviši "fashio" pijadestal.

Stoga, nemojte bežati od komada koji na sebi imaju malo "sjaja", a ako pronađete čizme poput Danijelinih, bićete prava srećnica.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading