Anđelka i Jelena Rozga su pronašle IDEALNU tehniku za VOLUMEN: Ovom metodom su KAMUFLIRALE tanku i retku kosu

Vesti 01.02.2023 14:51 0

Tanka kosa može da izgleda sa mnogo volumena ako znate da je negujete kako treba

Anđelka i Jelena Rozga su pronašle IDEALNU tehniku za VOLUMEN: Ovom metodom su KAMUFLIRALE tanku i retku kosu

Alo

Svako ima drugačiji tip kose, što podrazumeva različite vrste održavanja i zahteva novi pristup nezi. Čak i tanka, fina kosa ima svoje prednosti, ali i mane, jer često može izgledati slabo ili neuredno, ma koliko je negovali.

Anđelka Prpić i Jelena Rozga su lepotice kojima je kosa i frizura zaštitni znak, a ne mogu se pohvaliti prirodnim volumenom.

Za to je zaslužno pronalaženje pravog načina nege i tretmana tanke kose ali i odabira nijanse koja će se savršeno slagati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Da bi Anđelkina tanka kosa izgledala puna volumena i sjajna, ona u rarbanju ne koristi samo jednu nijansu, nego je blago šatirana. 

Više tonova plave nijanse stvaraju jaču dimenziju. Jedna boja može izgledati isprano ili bledo nakon nekoliko pranja, dok blago šatirana kosa osim što dobija na volumenu, i nakon više pranja izgleda sveže. Boja koja je višedimenzionalna i koja ima više tonova daće tankoj kosi potrebnu punoću, a biće i lakša za održavanje.

 

 

Jelena Rozga je nežna lepotica plavih očiju i svetle kose po kojoj je i prepoznatljiva. Kosu, posebno tanku, nakon svežih pramenova ili boje, prilično je teško održavati ako postoji veći kontrast između prirodne i nove boje. Zbog toga se preporučuje da se dodaje plava boja između korena i ostatka kose, kako biste napravili postepeni prelaz. Tankoj kosi će se tako dodati dimenzija, produžiti vreme do sledeće posete frizeru.

Jelena koristi boju koja se lako održava. Svetlo plava, ali ne vuče na belo pa samim tim izgleda da je deblja dlaka.

Bonus video

 

 

 

Komentari (0)
Loading