Tri najbolja TRIKA Selme Hajek: Ovako treba da se OBLAČE devojke koje imaju velike grudi

Vesti 03.02.2023 10:30 0

Saveti pomoću kojih ćete uvek izgledati glamurozno

Selma Hajek

Shutterstock

Lepo je kada možemo da se okrenemo iskustvu zvezda kada pogledamo uspešne stilske trikove i odmah učimo iz grešaka. Sama Salma ne bira uvek dobro, ali kada bira odevne kombinacije, s obzirom na njene prilično netipične proporcije, to izgleda odlično!

Neće nam biti dobro ako počnemo da brojimo koliko su je puta pitali da li je imala neku operaciju grudi, a ona ponosito rekla kako su joj se iz čista mira same povećale. 

 

 

Bio kako bilo, ona izgleda savršeno, a njene savete mogu da primene žene sa većim poprsjem. 


Visok struk

Generalno, stilisti ne preporučuju nošenje crop topova za devojke sa obimnim poprsjem. Ali postoji kompromis: skraćeni vrh i pantalone visokog struka. I ovaj trik radi! Činjenica je da masivni vrh vizuelno skraćuje figuru, pa nam je važno da produžimo noge, a za to su idealne pantalone visokog struka. 

 

 

Kragne

Haljine i džemperi sa visokom kragnom su zabranjeni, jer skraćuju vrat, a to zauzvrat iskrivljuje proporcije ionako "teškog" vrha figure.

Ali u isto vreme, iste haljine i dolčevice sa niskom kragnom će vam dobro doći: odabirom monohromatskih i jednostavnih silueta bez dekoltea, vizuelno ćete izravnati veliki volumen. Ne brinite, grudi će i dalje biti naglašene, ali ne i vulgarne.

Vertikale

Neka modni bogovi obožavaju vertikalne linije. Geometrija je ponovo na našoj strani: dodajte elegantnu kravatu ili olabavite mašnu na košulji i evo ga efekat mršavljenja u akciji. Kaput klasičnog kroja, prebačen preko ramena, stvara dodatne vertikale koje "uklanjaju“ prekomerni volumen. I opet, uzgred, pantalone sa visokim strukom.

 

 

 

 

 


 

Komentari (0)
Loading