Jeftini bjuti trikovi Kim Kardašijan: Svi možemo da ih pruštimo, a zahvaljujući njima izgledaćemo i deset godina mlađe

Vesti 14.02.2023 11:35 0

Od njene besprekorno blistave kože do sjajne kose, izgled Kim Kardašijan izaziva divljenje

Jeftini bjuti trikovi Kim Kardašijan: Svi možemo da ih pruštimo, a zahvaljujući njima izgledaćemo i deset godina mlađe

Shutterstock

Iako popularna zvezda može sebi da priušti najluksuznije tretmane lepote, ona se takođe pridržava nekih jeftinih trikova.

Ne pere kosu često

Kim pere kosu svaki pet dan. Prečesto pranje kose može da ošteti pramenove, pa čak i dugoročno da dovede do gubitka kose. Ona ne želi da joj kosa deluje suvo i iskrzano.

- Što se tiče moje kose, ne perem je svaki dan. Prvog dana počinjem s feniranjem, sledeći dan nosim neuredniji stil frizure, a zatim je sredim tako što dodajem malo ulja, kako bi delovala raskošno. Četvrti dan može da bude rezervisan za zalizan konjski rep, a peti dan je kada je operem - ispričala je.

 

Ne drži se uvek iste rutine

Kada pronađete proizvode za negu kože koji čine čuda za vas, primamljivo je da ih nabavite i koristite sve vreme. Ali koža može da se navikne na neke sastojke u proizvodima za negu kože, što ih čini manje efikasnim. Da bi njena koža ostala zdrava i blistava, zvezda voli da menja proizvode koje koristi. - Stalno menjam rutinu nege kože jer volim da koristim nove proizvode - rekla je ona.

Nikada ne zaboravlja da skine šminku

Kada konačno dođete kući na kraju dugog dana, može da deluje primamljivo da preskočite skidanje šminke i odete pravo u krevet. Ali spavanje sa šminkom zapravo može da začepi pore, pa čak i da dovede do preranih bora, prenosi Bright Side.

Obožava steznik

Iako stalno nošenje korseta oko struka može da donese određene rizike, ako se pravilno koristi, može da popravi držanje, pomogne u oporavku nakon porođaja i da prelepu figuru peščanog sata, kaže Kim.

- Koristite steznike. Nosila sam ih mnogo nakon što sam dobila decu. U njima možete čak i da vežbate kada želite da skinete višak u struku - kaže Kim.
 

Komentari (0)
Loading