Zbog trbušnjaka i pločica razvio sam MENTALNE bolesti: Zek Efron otkrio koliko je PATIO zbog dobrog izgleda

Vesti 21.02.2023 11:40 0

Zak Efron je konačno otkrio istinu o svom savršenom telu

Zbog trbušnjaka i pločica razvio sam MENTALNE bolesti: Zek Efron otkrio koliko je PATIO zbog dobrog izgleda

Printscreen/Youtube

Kada je glumac Zak Efron dobio ulogu u filmu 'Čuvari plaže' zajedno sa Dvejnom Džonsonom, bio je odlučan da pokaže svetu koliko je sposoban da odigra ulogu u filmu iz 2017. Pre toga, Efron je već vodio zdrav način života, ali svoje telo je morao da dovede po perfekcije. Ovo je bio ogroman zadatak za koji nikada nije mislio da će uticati na njegov um na tako dubokom nivou.

Zbog trbušnjaka i pločica razvio sam MENTALNE bolesti: Zek Efron otkrio koliko je PATIO zbog dobrog izgleda

EPA

 

Posle pet godina, mnoga različita putovanja navela su Zaka ​​da razmisli o tome koliko je taj period njegovog života uticao na njegovo mentalno zdravlje. Efron je na septembarskoj naslovnoj strani časopisa Men's Health i želi da podseti svet da imati „savršeno“ telo nije toliko važno koliko uravnotežen način života. U stvari, on detaljno opisuje koliko je dobijanje ove figure uticalo na njegovo mentalno zdravlje.

Zac Efron je patio i od nesanice 

U intervjuu, Efron opisuje ove mentalne probleme imenom svake dijagnoze. On je takođe govorio o tome koliko je ovaj način života zaista daleko od stvarnosti.

„Počeo sam da razvijam nesanicu, i pao sam u prilično tešku depresiju, duže vreme. Nešto me je u tom iskustvu sagorelo. Bilo mi je zaista teško da se fokusiram.

„Na kraju su to pripisali uzimanju previše diuretika. Taj izgled 'čuvara plaže', ne znam da li je to zaista dostižno. Samo je premalo vode u telu bilo. Kao, lažno je; To je zahtevalo Lasiks, moćne diuretike, da bi se takav izgled postigao. Tako da ne moram to više da radim. Više volim da imam višak, znate, dva do tri procenta telesne masti."

Nakon što je upoznao jednu krajnost fitnes spektra, Zak je želeo da proba drugi kraj da bi shvatio da je ravnoteža ono što je život. On je nastavio: „U jednom trenutku to je bio moj san – kako bi bilo da ne moram stalno da budem u formi.

"Šta ako samo kažem, 'Jebi ga' i prepustim se? Pa sam pokušao i bio sam uspešan. I iz svih razloga zbog kojih sam mislio da će to biti neverovatno, bio sam samo jadan. Moje telo se nije osećalo zdravo; Jednostavno se nisam osećao živim. 

 

 

Komentari (0)
Loading