Kako zalepiti veštačke trepavice za par sekundi bez pincete? Ovaj trik je zapalio društvene mreže, žene su u NEVERICI (VIDEO)

Vesti 22.02.2023 22:20 0

Na mreži se pojavila nova metoda, zahvaljujući kojoj tiktokeri lepe lažne trepavice na jednostavan, ali i veoma neobičan način

Kako zalepiti veštačke trepavice za par sekundi bez pincete? Ovaj trik je zapalio društvene mreže, žene su u NEVERICI (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Zahvaljujući ovoj tehnici, pinceta nije potrebna. 

Jedna od lepotica sa Tiktoka odlučila je da testira virusni način lepljenja lažnih trepavica. Bila je veoma iznenađena kada je ova bizarna metoda uspela. Za mnoge žene, nanošenje lažnih trepavica je najteži deo. 

Mirta, koju prati skoro 17 miliona korisnika interneta, objavila je video na kome pokušava da zalepi veštačke trepavice bez upotrebe pincete. Kako se to radi? Prvi korak je nanošenje lepka na traku lažnih trepavica - kao što se uvek radi.

Ono što najviše iznenađuje u vezi sa ovim trikom je to što trepavice treba postaviti ne na gornji, već na donji kapak. Onda sve što treba da uradite je da „zažmurite malo jače“ i trepavice treba da budu savršeno zalepljene.

@mimiermakeup Um excuse me? This eyelash hack - Ib @avonnasunshine @.hajakamara ♬ Sure Thing (sped up) - Miguel

Mnogi ljudi su se zahvalili ženi što je podelila trik. Jasno su stavili do znanja da im je to olakšalo proces šminkanja. 

Komentari (0)
Loading