Izašla iz SADO-MAZO kostima, pa ušla u GAĆE i ČIPKU: Omražena Albanka Dua Lipa ponovo privlači pažnju ekscentričnom odećom

Vesti 26.02.2023 14:19 1

U Nedelji mode u Milanu pojavila se kontroverzna pevačica Dua Lipa u ekscentričnom izdanju

Dua Lipa

Profimedia

 

Dua Lipa je definitivno jedna od najomraženijih ličnosti na našim prostorima. Kontroverzna pevačica, koja je nedavno dobila albansko državljanstvo, propagira nezavisnost Kosova, a u nekoliko navrata je vređala Srbe. Sada se pojavila na Nedelji mode u Milanu, a njeno izdanje nije izazvalo pozitivno komentare.

Lipa je obukla potpuno prozirni kombinezon od čipke. Naizgled pokrivena od glave do pete, a zapravo potpuno otkrivena. Najveću pažnju privukao je crni donji veš koji se jasno ocrtavao, a svi su čekali momenat da se Dua okrene. Iako je mnoge zanimalo koliko je pevačica otkrila pozadinu, ona je vešto izbegla fotkanje sa te strane i prikovala se za svoje mesto na reviji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Albanka je uz ovu kombinaciju uparila sandale sa vrtoglavo visokom platformom i crvenu torbicu u obliku srca. Ako je suditi po izrazima lica, nije bilo naročito raspoložena, a ni korisnici društvenih mreža nisu imali pohvale. Podsetimo, Dua Lipa je tražila od kompanije "Apple" da uvede mape Kosova i Palestine, potom je u jednoj emisiji pričala o "albanskoj hrani" među kojom je navela ajvar, a zatim je svojim fanovima preporučila film o Srebrenici, ističući da ju je priča o "genocidu" rasplakala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Dua je veliku pažnju privukla i na 64. dodeli prestižnih muzičkih nagrada Gremi, kada se pojavila u sado-mazo kostimu, sa zlatnim lancima oko vrata i kaiševima preko grudi i leđa. Pogledajte kako je izgleda na reviji u Milanu.

Komentari (1)
Loading
Zoća
26.02.2023 19:42

Čim padne popularnost-skidaanjeee...😁😁😁