"Ne znam šta je POKUŠALA, ali izgleda kao KRAVA": Za Zendajin stajling treba imati HRABROSTI, kao i uvek, svi su gledali samo u NJENU kombinaciju

Vesti 07.03.2023 14:00 0

Zendaja u Luj Viton kombinaciji izazvala je veliku pažnju

Zendaja

Profimedia

 

Zendaja je još jednom pokazala svoju izvanrednu modnu pismenost. Kao jedna od najcenjenijih modnih ikona današnjice, njen bezvremenski stil i prefinjenost osvojili su srca mnogih zaljubljenika u modu. Njen besprekorni izgled na nedavnoj reviji Louis Vuittona u Parizu, uz izbor najnovijeg dvodelnog kompeta u šortsu i sako-om, ostavio je bez daha sve prisutne.

Svojim besprekornim izgledom Zendaja se može zahvaliti dugogodišnjem stilisti, Lo Rouč-u, koji je svojim talentom još jednom potvrdio svoju modnu ekspertizu. Glumica iz serije "Izvan sebe" uspešno je istakla svoje besprekorno telo u crnom brushalteru koji je savršeno upotpunio njen izgled, dok su se odgovarajuće čizme i minimalni nakit uklopili u celokupnu modnu sliku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Svaki put kada se pojavi u javnosti, Zendaja impresionira svojim besprekornim modnim stilom. Sa njenom bujnom bob frizurom elegantno prebačenom na jednu stranu lica, ona izgleda kao da je rođena da bude ikona stila. Njeni Instagram profili su dokaz njenog beskompromisnog pristupa modi, koji uvek ostavlja obožavaoce bez daha.

Naravno, kad god Zendaja sarađuje sa stilistom Lo Roučem, očekujemo da će biti spektakularno. Njih dvoje su skladan modni tim, sposoban da stvori pravi modni spektakl. Nema sumnje da je Zendaja uspela da učvrsti svoje mesto u svetu mode kao jedna od najsjajnijih zvezda na modnom nebu.

Međutim, komentari na društvenim mrežama nisu baš uvek pohvalni. Ovaj put je dobila pitanje:

- Devojko, šta si pokušala, možda si želela da izgledaš kao mačka, a izgledaš kao krava - bio je jedan od komentara.

Kako ocenjujete najnoviji modni izgled Zendaje? Da li su ona i Lo Rouč ponovo oduševili svojim modnim stilom?

Komentari (0)
Loading