Lejdi Gaga je pokazala da je neviđena carica: Izašla na binu bez trunke ŠMINKE i oduvala sve

Vesti 13.03.2023 09:55 0

Noćas je odžana 95. dodela Oskara

Gaga

Profimedia

Lejdi Gaga je imala nastup tokom ceremonije, a svi su se zgranuli kada je pevačica izašla da otpeva svoj hit.

Većina je bila oduševljena njenih stajlingom, ali bilo je i veoma negativnih komentara.

Gaga se na crvenom tepihu pojavila u elegantnom izdanju modne kuće Versaće, a onda je usledio šok. Ona je odlučila da se "istakne" i da u ovoj noći glamura izađe na scenu u pocepanim farmerkama, majici i starkama i bez trunke šminke. 

Njena pesma "Hold my hand", koja je i naslovna numera za najnoviji Top Gun: Maverick, je nominovana za prestižnu nagradu, a pre nego što je počela sa nastupom, zvezda je održala kratak govor, rekavši publici:

"Za mene je to duboko lično i mislim da smo svi potrebni jedni drugima, potrebno nam je mnogo ljubavi da hodamo kroz ovaj život. A svima nam je ponekad potreban heroj i heroji su svuda oko nas. Na skromnim mestima, ali možda ćete otkriti i to da i sami možete da budete heroji, čak i ako se osećate slomljeno iznutra."

Gagi, koja je ranije na crvenom tepihu viđena kako pomaže fotografu nakon što se spotaknuo i pao, pridružio se bend na slabo osvetljenoj bini, dok je ona strastveno pevala zatvorenih očiju.

Podsetimo se da je Gaga 2019. godine osvojila Oskara za najbolju pesmu, koju je tada pevala sa Bredlijem Kuperom, za potrebe filma "Zvezda je rođena".

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading