Čizme koje su zapalile INSTAGRAM: Trendseterke ih obožavaju, druge žene kažu da nisu ni za BUVLJAK, a koštaju malo bogatstvo

Ž. T. Vesti 15.03.2023 16:00 0

Ekscentrične i neobične, ove luksuzne čizme dizajnerske kuće Fendi definitivno nisu za svakoga

Čizme koje su zapalile INSTAGRAM: Trendseterke ih obožavaju, druge žene kažu da nisu ni za BUVLJAK, a koštaju malo bogatstvo

Shutterstock

Monohromatske čizme, osvojile su mnogobrojne trendseterke širom sveta i to od momenta od kada su predstavljene  na Fendijevoj modnoj reviji za proleće/leto 2023.

Mnogobrojni stilisti tvrde da će upravo ove čizme bii glavni modni dodatak u prelaznom periodu, a ne sumnjamo ni da ćemo ih uskoro videtei na beogradskim ulicama.

Ove neobične i moćne cipele i najdosadniju dnevnu varijantu pretvaraju u magiju, a upravo to je i postigla prelepa Francuskinja Sindi Bruna, koja ih ih je kombinovala sa dugim plavim kaputom i lakiranom Fendi torbom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Bruna (@cindybruna)

Istim čizmama nije odolela ni naša najpoznatija modna influenserka Tamara Kalinić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ona je relativno jednostavnu i praktičnu haljinu iste dizajnerske kuće začinila ovim čizmama praveći tako kombinaciju koja ne može da prođe neopaženo.

Printscreen/Fendi

 

Ove čizme inače koštaju 1.590 dolara,a mogu se takođe pronaći i u bež varijanti. Ipak, plave su daleko popularnije.

I dok su trendseterke oduševljene modernim dizajnom, ima i onih koji pišu da su užasne i da nisu dostojne ni buvlje pijace.

Kako se vama dopadaju?

 

Komentari (0)
Loading