Srpkinje koje izgledaju SVETSKI zahvaljujući stajlingu: Ovog proleća stižu ODELA koja nas čine ATRAKTIVNIM i modernim

Vesti 11.04.2023 08:00 0

Oversize odala katkad izađu iz mode. Dvehiljaditih bi bilo smešno da smo nekoga videli u tom stajlingu, ali ovog proleća će biti nezaobilazan deo street fashiona

Srpkinje koje izgledaju SVETSKI zahvaljujući stajlingu: Ovog proleća stižu ODELA koja nas čine ATRAKTIVNIM i modernim

Printscreen/Instagram

Ovog proleća, jedan od trendova u modi su svakako oversize odela. Ako vam je potrebna inspiracija za nove modne kombinacije, uzmite u obzir stajling tri lepotice - Natašu Bekvalac, Saru Jo i glumicu Tamaru Dragičević, koje su pokazale kako se mogu nositi ovakva odela na svetski način.

Nataša se nedavno našla u centru pažnje zbog svog outfit-a na koncertu Jelene Rozge, a mi vam donosimo detalje o njenom modnom odabiru.

Nataša Bekvalac je za ovu priliku odabrala bež oversize odelo koje joj je odlično pristajalo. Sako i pantalone su bili široki, a otvorene cipele na štiku su dodale dozu elegancije i ženstvenosti. Ispod je nosila topić u boji odela, što je savršeno uklopljen detalj.

 

 

Sara Jo je izabrala plavo odelo, koje će se, kako kažu modni stručnjaci, nositi ovog proleća. Kombinacija plave boje sa bež štiklama izgledala je veoma sveže i moderno. Cipele su bile na štiklu, što je istaklo njenu vitku figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Tamara Dragičević je na Instagramu objavila fotografiju u tamno-sivom oversize odelu. Pantalone su bile široke i oversajz, što je istaklo njenu eleganciju i stil. Bela dugačka košulja savršeno se uklopila sa sivim odijelom, stvarajući skladan i sofisticiran look.

 

 

Prednost oversize odela je u tome što su praktična za nošenje, jer pantalone i sako mogu da se nose posebno. Možete napraviti različite kombinacije sa drugim odevnim komadima, i tako stvoriti različite stilove.

Ukoliko želite da budete u trendu ove sezone, obavezno razmislite o nabavci nekog oversize odela. Kombinujte ga sa drugim odevnim komadima i budite kreativni u kreiranju svojih modnih izbora. Sigurni smo da će vam se dopasti kako izgledate u ovakvim odelima, a možda čak i osvojite poneki kompliment za svoj stil.

 

 

 
 
Komentari (0)
Loading