Potrošila je BOGATSTVO na operacije kako bi porasla par centimetara: Bila je visoka, a zbog KOMPLEKSA je otišla pod nož

Vesti 10.05.2023 09:05 0

Strani mediji pišu o 31-godišnjoj Terezi Fišer

Potrošila je BOGATSTVO na operacije kako bi porasla par centimetara: Bila je visoka, a zbog KOMPLEKSA je otišla pod nož

Profimedia

Nemačka manekenka je bila podvrgnuta komplikovanim i veoma skupim operacijama zahvaljujući kojima je ... postala viša za 14 centimetara. Kako je to moguće?

Fišer je u Nemačkoj stekla slavu zahvaljujući učešću u programu "Veliki brat slavnih". Nakon što je napustila TV emisiju, njena karijera modela je krenula uzlaznom putanjom.

Ova 31-godišnjakinja, koja je donedavno imala 170 cm, bila je podvrgnuta dvema operacijama. Tokom operacije, hirurzi su joj u ubacili podesive teleskopske šipke. Zahvaljujući njima ona je porasla nekoliko centimetara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

 

Ukupni troškovi operacije iznosili su oko 120.800 evra. Međutim, ovom iznosu se mora dodati još 33 hiljada evra, jer je toliko Fišer potrošila na lekove i terapiju.

Sve popularnija operacija košta od 60.000 do 135 hiljada evra, u zavisnosti od toga koliko centimetara pacijent želi da „naraste”. Treba dodati i dodatne troškove, navodi nemački časopis GK.

Kako saznajemo, operacija produženja nogu nije bezbolna. Tokom višesatnog zahvata, doktor je manekenki polomio tibiju obe noge i ubacio metalne šipke koje se uvlače, koje su se postepeno istezale narednih meseci. Kost, koja prirodno teži da zaraste, produžava se postavljanjem u takvu čeličnu, rastezljivu šipku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

 

Ova operacija podrazumeva dug proces oporavka, koji je takođe veoma bolan.

„Nervi, mišići i tkiva nogu su istegnuti do krajnosti“, prenosi GK.

"Moj seks je sada bolji"

Fišer, koja ima preko 200 hiljada pratilaca na TikTok-u i 145 hiljada pratioci na Instagramu, izjavila je u jednom od intervjua da se odlučila na neobičnu operaciju jer nije mogla da podnese mržnju na mreži. U komentarima je mogla da pročita da nije „prava manekenka” jer nema „pravu” visinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

 

"Sada se osećam srećno i zadovoljno svojim nogama. Zahvaljujući operacijama pronašla sam sebe i konačno prevazišla staru traumu. Mada me sada ponovo mrze. Zašto sam predmet tolike mržnje?" pita se Fišer.

Manekenka je otkrila i da je produžavanjem nogu poboljšala seksualni život. "Moj seks je sada bolji. Postala sam veoma fleksibilna i imam više prostora za manevrisanje u krevetu", dodala je

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading