Da li je PRETERIVANJE sa šminkom ponovo popularno? Ove poznate dive plasiraju takav trend, a žene su pomalo u strahu

Vesti 18.05.2023 16:20 0

Rumenilo je postalo pravi hit među "beauty" trendovima, a ove selebriti dame su dokazale da nema potrebe suzdržavati se prilikom nanošenja ove čarobne šminke

Da li je PRETERIVANJE sa šminkom ponovo popularno? Ove poznate dive plasiraju takav trend, a žene su pomalo u strahu

Printscreen/Instagram

 

Bez obzira da li preferirate ružičasto ili brončano rumenilo, sada možete slobodno eksperimentisati i postići zdrav i svež izgled koji će izbrisati godine s vašeg lica.


Tečna rumenila polako ali sigurno preuzimaju puderasta, unoseći novu dimenziju u svet šminke. Rumenila su postala nezaobilazan proizvod jer daju mladalački izgled kada se nanesu na sredinu obraza ili efekat liftinga kada se povuku napolje. Osim toga, preko nosa možete nanijeti malo rumenila kako biste postigli utisak prirodnog izgleda nakon sunčanja i dodatno naglasili boju na licu.

POGLEDAJTE U GALERIJI DAME KOJE UMEJU DA PRETERAJU SA RUMENILOM

Rumenilo je postalo neizostavan deo sveta lepote, a ako još uvek niste sigurni u vezi sa ovim trendom, potražite inspiraciju od poznatih ličnosti kao što su Điđi Hadid, Adrijana Lima, Jara Šahidi, Salma Hajek  i druge. Njihov izgled sa rumenilom je delo vrhunskih šminkera i dokazuje da rumenilo može izgledati izuzetno dobro na licu.

One izgledaju besprekorno sa rumenilom koje ističe njihove jagodice i daje im blistav izgled. Njihov šminker je postigao savršen balans između prirodnosti i glamura, čineći da njihovo lice zrači svežinom i elegancijom.

Jara Šahidi, talentovana glumica, nosi rumenilo na način koji naglašava njen prelep ten i prirodnu lepotu. Njen make-up izgleda bez napora, a rumenilo dodaje dašak živosti njenom izgledu, ističući njenu mladalačku energiju.

Ovi poznati izgledi su samo nekoliko primera koji dokazuju da rumenilo može biti izuzetno moćno sredstvo za transformaciju i isticanje lepote lica. Bez obzira na vaše preferencije, neka rumenilo postane vaš saveznik u stvaranju svežeg, mladalačkog izgleda. Ne plašite se eksperimentisanja i pronalaženja svoje jedinstvene kombinacije boja i tehnika nanošenja.

Uz pravilan odabir rumenila i umešnost u šminkanju, možete postići izgled koji će vas osvežiti i učiniti da zablistate u svakoj prilici.

 

Komentari (0)
Loading