Zalepila je veštačke trepavice, a kada se umila, šokirala se

Vesti 23.05.2023 15:58 0

Metode izvođenja nekih kozmetičkih procedura ne prestaju da iznenađuju

Zalepila je veštačke trepavice, a kada se umila, šokirala se

Printscreen/TikTok

U videu objavljenom na TikTok-u, kozmetičarka je ispričala priču o svojoj klijentkinji koja ju je zamolila za pomoć sa produženim trepavicama. 

Dalija Sarabija je kozmetičarka koja sebe opisuje kao "umetnicu trepavica". Na svom TikTok profilu objavljuje video zapise sa savetima uglavnom iz ove oblasti. Ona takođe opisuje bizarne primere različitih kozmetičkih tretmana.

Klijentkinja je došla kod Darije Sarabije tražeći pomoć. Problem su izazvale lažne trepavice, čiji je set kupila preko Facebook Marketplace-a. Sve je bilo u redu dok ih nije pokvasila, jer su se tada ukočile.

- Bile su to najduže trepavice koje sam ikada videla! 25mm!!! - napisala je kozmetičarka.

Kada im je Darija stavila sredstvo za uklanjanje, osetio se miris koji uopšte nije očekivala. Ispostavilo se da su trepavice zalepljene super lepkom!

- Isparenja su bila intenzivna. Trebalo mi je 45 minuta da pravilno uklonim trepavice. Nikada ranije nisam videla nešto ovako - opisala je Darija začuđena.

„Umetnica trepavica” je istakla da je, iako se prvi put susrela sa ovakvim, već j čula za slučajeve korišćenja jakog tehničkog lepka za pričvršćivanje trepavica.

Još bizarniji je bio slučaj jedne Amerikanke koja je umesto laka za trepavice koristila super-jaki lepak. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading