Suknje koje morate da imate ovog leta: Pet fantastičnih modela koji dobro stoje svima, bez obzira na građu

Vesti 08.06.2023 12:44 0

Godinama unazad midi dužina je bila aktuelna.

zara

Shutterstock

Ove godine su se trendovi promenili, i to na veliku radost žena različite konstitucije, ali i afiniteta kada je moda u pitanju. Ova sezona biće vrlo šarenolika, kada su trendovi u pitanju, pa je maksimalno dozvoljeno eksperimentisanje i kombinovanje odevnih komada koje do juče praktično nismo mogli da zamislimo zajedno.

Ako pričamo isključivo o suknjama, upravo će ovi modeli biti "must have" sezone, a dobra vest je da se svi razlikuju i da će bar jedan odgovarati svakoj od nas.

1. Maksi teksas suknja sa prorezom

Definitivno model koji se nalazi na samom tronu ove sezone. Ova suknja stoji ženama različite konstitucije. Nema trendseterke ili modne blogerke koja je nije prošetala, a ključ njene popularnosti se definitivno krije u udobnosti i činjenici da može perfektno da se kombinuje sa elegantnim, ali i sportskim odevnim predmetima.

 

2. Ultra kratka teksas ili kargo suknja.

Mini teksas suknja ove sezone se vratila na velika modna vrata. Kargo ili suknja sa džepovima posebno je atraktivna, a praktično ne postoji brend takozvane ulične mode, koji ovakav model trenutno nema u svojoj ponudi.

 

3. Končana suknja

Končane i pamučne suknje u jarkim bojama posebno su aktuelne ovog leta. Idealne su za gradsku šetnju, šetnju obalom ili neobavezan večernji izlazak. 

 

 

4. Suknja u boho stilu

Boho“ je skraćeno od „Bohemian „tj., Boemski, stil oblačenja inspirisan slobodnim, rasterećujućim stilom života hipika 1960ih i 1970ih, kao i buntovnih glumaca, pisaca, umetnika"

Početkom 21. veka ovaj stil je doživeo reneseansu. Sada je ponovo prisutan i čini se da će tek narednih sezoni doći njegovih pet minuta. Do tada, boho suknje su ponove aktuelne.

 

5. Plisirana suknja

Ovaj model često možete videti na Anđelini Džoli. Anđelina je poznata po tome što ne robuje trendovima i neguje jedinstven stil koji obožavju žene širom sveta. Plisirane suknje voli i kraljica Leticija, a znamo da je upravo ona ikona stila i da bira vanvremeske komade koje možete nositi u svakodnevnim,a li i svečanim prilikama. Ovo je definitvno model koji svaka žena treba da ima u svom garderoberu.

 

 

 

Slične modele pronađite u našoj galeriji

 

Komentari (0)
Loading