Modni znalci su oduševljeni njenim stilom: Aleksandra Jeftanović je dokaz da je elegancija večna i neprolazna

Olja Jelić Vesti 17.06.2023 17:55 0

Aleksandra Jeftanović je jedna od naših najlepših voditeljki. Ona je neko na čiji modni ukus niko ne ostaje imun

Aleksandra Jeftanović

Printscreen/Instagram

Lepotu koju joj karakterišu izrazito crna i duga kosa i tamnobraon oči, voditeljka Aleksandra Jeftanović privatno dodatno ističe neupadljivom garderobom jednostavnih boja.

 

 

Voditeljka je na velika vrata pored brojnih stilova koji su zavladali vratila klasičnu eleganciju. Dokazala je da jednostavna i neprolazna klasika je nešto što ne može biti pogrešan odabir. Kod lepe voditeljke na Instagram profilu može se pronaći inspiracija i za večernji izlazak i za svakodnevna, kežual izdanja. 

Oduševila je odabirom crne, duge haljine sa prorezima sa strane i dubokim dekolteom, koja je savršen izbor za večernji izlazak koju je ukombinovala uz sandale na visoku štiklu. 

 

 

Za poslovnu varijantu lepa voditeljka bira odela. Jedno od upadljivih je trendi odelo u sivoj boji sa plavim detaljima koji daju dodatnu dozu ležernosti i šmeka. Ono što je svakako oduševilo jeste što je u pitanju komplet odelo koje se sastoji od pantalona, sakoa i prsluka za koji se većina ne odlučuje da nosi.

 

 

Autfit je dodatno ukrasila kraljevsko plavim cipelama sa zanimljivom cirkonskom šnalom za obuću u obliku mašne koja je ovaj dečački izgled potpuno transformisala u trendi kombinaciju.

U kežual izdanjima Aleksandra Jeftanović rado bira udobne pantalone, u kombinaciji sa belom bluzom. Ljubitelj je patika, pa ih često nosi u svakodnevnim izdanjima. Takva kombinacija idealna je za odlazak na kafu.

 

 

Aleksandra Jeftanović kao da se godinama nije menjala, a njena lepota i istančen ukus su poslastica za svakog modnog znalca.

Komentari (0)
Loading