Supruga Nikole Jokića nosi papuče od 650 evra: Popularne su, lepe i udobne, u Srbiji mogu da se nađu na sniženju za 2700 dinara

Vesti 20.06.2023 13:23 0

Savršeno udobne, a izgledaju tako šik, biće vaše omiljene papuče ovog leta

papuče

ATA Images

 

Nakon trijumfalnog povratka u rodni Sombor nakon osvajanja NBA titule, Nikola Jokić je pokazao svoju strast prema konjičkim trkama tako što je učestvovao na trkama za pehar grada. Pratio ga je supruga Natalija, koja je oduševila prisutne svojim elegantnim stajlingom.

Supruga Nikole Jokića nosi papuče od 650 evra: Popularne su, lepe i udobne, u Srbiji mogu da se nađu na sniženju za 2700 dinara

Za tu priliku, Natalija je odabrala savršenu letnju kombinaciju koja je privukla poglede. U pink haljini italijanske marke P.A.R.O.S.H, izgledala je predivno. Uz to je nosila crne kožne papuče brenda Jimmy Choo, koje su koštale 625 evra. Da bi kompletirala svoj izgled, koristila je klasičnu crnu torbu sa lancima brenda Chanel.

Natalijine papuče su trenutno jedan od vodećih trendova ovog leta. Ravni model sa dva kaiša podseća na popularne papuče nemačkog brenda Birkenstock, ali ima i domaći odgovor na tu temu - čuvene Grubin papuče.

Iako su Natalijine Jimmy Choo papuče malo skuplje, sa cenom od 625 evra, možete kopirati ovaj trend za veoma slične Birkenstock papuče po ceni od oko 100 evra.

Takođe, u Srbiji mogu da se pronađu papuče u ovom modelu mogu se naći po ceni od 2.700 do 5.000 dinara. Ove papuče odlično se kombinuju u opuštenim dnevnim varijantama, ali mogu se nositi i u malo elegantnijim prilikama. Zahvaljujući udobnom kožnom gazištu, one su među najtraženijim i najudobnijim vrstama obuće koje možete nositi tokom letnje sezone.

papuče

shop.grubin

 

Natalija je svojim modnim izborom još jednom pokazala svoj osećaj za stil i trendove, dok je podrška koju pruža suprugu na konjičkim trkama samo dodatno istakla njihovu složnost i ljubav.

 

Komentari (0)
Loading