Trikovi za pravilno poziranje na slikama: Ruka na boku, telefon odozgo i još par mini saveta da na fotkama izgledate zgodnije nego uživo

Olja Jelić Vesti 28.06.2023 14:50 0

U eri društvenih mreža jedna od najvažnijih stavki koje treba da znamo kako da nam fotke ispadnu savršeno

Pravilno poziranje

Printscreen/Instagram

Svaka žena teži da ima što lepše fotografije na Instagramu. Danas postoje i brojne aplikacije za ulepšavanje fotki, ali jedan od najvažnijih trikova jeste da znate kako da pravilno pozirate. 

Pravilno poziranje je ključno kako biste savršeno izgledali. Poželjno je da ruke držite malo udaljene od tela, jer će na taj način delovati oblikovanije. Držanje uz trup izgleda neprirodno. Stavite ruke u džepove od farmerki ili od jakne, a dinamičnost slici će dati i držanje torbice u ruci. 

 

 

Kako bi noge izgledale duže važan je i ugao slikanja. Najbolje je da kamera bude negde na sredini. Trik kako da izgledaju duže i atraktivnije je da svu težinu prebacite na jednu nogu. 

 

 

Kada se slikate u ogledalu, najbitniji je položaj tela. Da biste izgledali zategnutije treba se malo iskositi, jedna ruka na boku i slikati se odozgo. To izdužuje ruke, a telo deluje mršavije. 

 

 

Influenserke se redovno služe ovim trikovima kako bi se prikazale u što boljem svetlu, a njihove male tajne sad će poslužiti i običnim ženama. 

BONUS VIDEO

Jelena Vukelić
 

 

Komentari (0)
Loading