Španska kraljica otkrila tajnu vitke linije: Godinama drži ovu dijetu za koju kažu da je najzdravija na svetu

Marina Đurđević Vesti 06.07.2023 12:49 0

Sa svojih 50. godina španska kraljica Leticija smatra se jednom od najelpših žena na svetu, i gde god se pojavi pleni svojom lepotom i harizmom. Ona kaže da se tajna njene vitke linije krije u posebnom jelovniku i redovnom vežbanju.

kraljica Leticija

Printscreen/Instagram

Sa svojih 50. godina španska kraljica Leticija smatra se jednom od najlepših žena na svetu, i gde god se pojavi pleni svojom lepotom i harizmom.

Ona kaže da se tajna njene vitke linije krije u posebnom  jelovniku i redovnom vežbanju.

Njen dan počinje u 7. ujutru uz posebnu vrstu joge koja naglašava preciznost i usklađenost. Joga vežbe traju duže od proseka kako bi se izgradili mišići i poboljšao tonus.

Ova vrsta joge je dobra i za one koji žele da izgube na kilaži i nudi brojne prednosti za poboljšanje nervnog i imunog sistema kao i na kvalitet sna.

 

 

Što se ishrane tiče, kraljica kombinuje mediteransku ishranu sa elementima Perikone dijete.

Ova dijeta smatra se jednom od najzdravijih na svetu. Nazvana je po dr. Nikolasu Perikoneu i bazira se na antiinflamatornoj hrani za koju se kaže da promoviše unutrašnje zdravlje i blagostanje, uključujući losos, nemasne proteine, orašaste plodove, sveže voće i povrće i zdrava ulja.

Osim svega ovoga Leticija izbegava šećere, gotova jela, smrznuta jela pice i slično.Od pića ne konzumira, sokove, alkohol i kafu.

"Ovakav način ishrane nudi nekoliko potencijalnih prednosti koje utiču na  one koji žele da poboljšaju svoje zdravlje i blagostanje, uključujući pozitivne efekte na mikrobiom creva" ističe Sas Parsad, nutricionista.

Komentari (0)
Loading