Vruće ružićasto: Barbie groznica zahvatila i plaže, slavne dame pokazale da ni jedna druga boja osim roze nije moguća

Slobodanka Ćorić Vesti 13.07.2023 06:59 0

Razmislite o svetlim bojama i preuveličanim proporcijama, mini haljinama i džinovskim platformama, blistavosti i blistavosti – bilo čemu što biste videli na samoj kultnoj lutki

barbi

Profimedia

Ništa ne ide zajedno kao jarke boje i letnji stil, tako da ne čudi što su stilisti, slavne ličnosti i svakodnevne modne ličnosti u potrazi za najnovijim estetskim trendom na internetu: Barbiecore. Svetao i smeo, neskriveno zabavan i ženstven trend preuzima piste, TikTok i skoro svuda između.

Za one koje zanima moda veoma je značajna ikona Vivienne Westwood i njen uticaj na modu. Slično je i sa Barbie Core modom. „Barbiekor moda je sve što upućuje na fantastičan svet Barbie“, objašnjava lična i slavna stilistkinja Samanta Braun, „posebno u žarko ružičastoj boji i žvakaćoj gumi“. Slavni stilista K.J. Moodi se slaže, opisujući stil kao roze, roze i više ružičaste. To je „jednobojno i jednostavno, ali još uvek na vrhuncu“, objašnjava on. “Zabavno i devojačko, ali i dalje veoma klasično šik.” Razmislite o svetlim bojama i preuveličanim proporcijama, mini haljinama i džinovskim platformama, blistavosti i blistavosti – bilo čemu što biste videli na samoj kultnoj lutki.

Radi se o „proslavljanju božanske ženstvenosti i traženju preuveličanih ženstvenih boja, oblika i silueta“.

Sve nijanse roze su ponovo u trendu, od bebiroze do ciklame; a holivudske dive su ovaj modni fenomen prenele i na plažu, a za to je pre svega zaslužna Margo Robi sa predstojećim svetskim blokbasterom "Barbie".

Jedna od najpopularnijih glumica današnjice Džulija Roberts primećena je na moru, u jednodelnom kupaćem kostimu bebiroze boje.

Holivudska diva Dženifer Lopez pozirala je u malo provokantnijoj verziji jednodelnog kostima, kajsija nijanse.

Supermodel Alesandra Ambrozio, žena čijem se telu divi ceo svet, opredelila se za dvodelnu varijantu koja je savršeno isticala njen izvajani stomak.

Komentari (0)
Loading