Tiktokerka zapalila društvene mreže svojim snimkom: Platila nokte 55 evra, a ovo je rezultat

Marina Đurđević Vesti 17.07.2023 17:30 0

Za toliku svotu novca nije dobila čak ni manikir tako da imamo priliku da vidimo njene prste pune zanoktica i sitnih posekotina

nokti

Shutterstock

Sve je oko nas poskupelo, pa i kozmetički tretmani kojih se pripadnice lepšeg pola ipak ne odriču. Da cena ne diktira kvalitet još jednom se pokazalo kao ispravna teorija. Jedna devojka papreno platila da joj urade nokte, a rezultat je zgrozio internet.

Ona je objavila video na TikToku i ova društvena mreža skočila je na noge. Zapravo, ona se požalila kako je nokte platila paprenih 55 evra (što je oko 6.500 dinara) u kozmetičkom salonu u centru Ljubljane, a rezultat je više nego užasan.

"Samo hoću da vam pokažem kako izgledaju nokti za 55 evra u centru Ljubljane, a vi meni recite da li je vama ovo normalno? Mislim ja imam zanoktice, ali svakako da li vama ovo izgleda kao rad koji treba da se plati 55 evra, pitala je devojka u videu.

 

 

https://www.tiktok.com/@ros_tea/video/7254976134167792901?is_from_webapp=1&sender_device=pc

 

Za toliku svotu novca nije dobila čak ni manikir tako da imamo priliku da vidimo njene prste pune zanoktica i sitnih posekotina.

Njeni nokti podsećaju na rad početnika koji je jedva završio neki amaterski kurs.

Komentatori nisu bili nimalo blagi:

"Sram ih bilo", "Isuse dragi", "To ti ja uradim za 1 evro", "Što si platila?", "Užas", "Ja to ne bih ni platila", "Ni za džabe", bili su samo neki od komentara.

Komentari (0)
Loading