Ovog leta vam treba samo ovaj šorts: Savršeno prikriva višak kilograma, stegne gde treba i provereno skida dva konfekcijska broja

Jelena Vukelić Vesti 21.07.2023 10:12 1

Ako ste u dilemi šta da kupite i nosite ovog leta, a imate višak kilograma, onda nema dileme da je to ovaj šorts.

šorts

unsplash.com

Ženski svet je obuzet "teksas groznicom", a teksas se koristi ne samo za pantalone i košulje, već i za prsluke, jakne, suknje, čizme i baletanke. Međutim, poseban naglasak stavljen je na "džorts" - šorts od džinsa, koji je odličan izbor za dame s oblinama jer "stegne" baš tamo gde treba.

Preporučuje se da šorts bude od džinsa jer je to trenutni trend, a materijal čvršći nego kod tankih šortseva, što pogoduje oblinama. Ako ne želite da trošite novac, možete da ga napravite i od iznošenih farmerki. Važno je odabrati pravu dužinu šortsa, koja treba da dopire do linije, kada ispružite ruke pored tela, ispod mesta gde vrhovi prstiju dodiruju butine.

Savetuje se da se napravite i nekoliko resica koje će padati s ivice nogavica kako bi dodatno istakle ležeran izgled šortsa. Preporučuje se kombinacija ovog šortsa s jednostavnim majicama i patikama. Ukoliko želite dodatno prekriti zadnjicu, možete kombinovati šorts s dugačkom belom košuljom za stilski izgled u skladu s trendovima za leto.

 

Komentari (1)
Loading
Nikola
21.07.2023 12:17

Ako si debela nece ovaj sorc pomoci. Ali ja mogu :)