Ako imate male grudi, ovo je idealan kupaći za vas: Nosi ga Eva Longorija i savršeno pokriva sve što treba

Jelena Vukelić Vesti 22.08.2023 15:46 0

Eva Longoria uživa na odmoru sa suprugom i sinčićem u sunčanoj Marbelji u Španiji, a vreme krati klasičnim letnjim aktivnostima poput kupanja i sunčanja.

Eva Longoria

Profimedia

Na plaži je nosila upečatljivu letnju kombinaciju kojom je dominirao kupaći kostim u jarkoj žutoj boji koja sjajno ističe preplanulu put.

Američka glumica i rediteljka poverenje je poklonila australijskom luksuznom brendu Myra Swim, poznatom po minimalističkim i jednostavnim kupaćim kostimima, te nosi njihov stariji model iz 2020. godine.

 

 

Myra Swim, model Dias, prodavao se po ceni od oko 150 evra Myra Swim, model Dias, prodavao se po ceni od oko 150 evra. Tačnije, nosi jednodelni model Dias s dubokim V izrezom koji ne pruža mnogo potpore i bolje pristaje damama manjih grudi.

Leto 2020. godine je bio prepun hvale za ovaj model, pa ga je američki magazin Vogue prozvao bezvremenim kupaćim kostimom koji će se rado nositi u sezonama koje dolaze.

Eva Longoria je kupaći kostim uparila sa širokom košuljom u istoj boji, a izgled upotpunila s japankama boje kože, sunčanim naočarima i nekoliko diskretnih komada zlatnog nakita.

Komentari (0)
Loading