Ana Ivanović održala modnu lekciju: Cvetna haljina i sandale koje su must have ovog leta oduševile žene

Olja Jelić Vesti 23.08.2023 18:35 0

Cvetni dezeni zaludeli su žene širom sveta, a sandale koje Ana nosi apsolutni su must have godinama

Ana Ivanović

Printscreen/Instagram

Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović godinama je plenila pažnju zbog svoje savršene igre na teniskom terenu, ali od kada je odlučila da ode u sportsku penziju posvetila sa porodici i nekim drugim pasijama.

Unazad već nekoliko godina sve oči trenseterki uprte su u Anu i njene odevne kombinacije koje često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Kako uživa da nosi komade u kojima se oseća prijatno i opušteno, ne iznenađuje činjenica da je mnogim ženama postala modna inspiracija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Nedavno, teniserka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sebe u prelepoj maksi cvetnoj haljini na jedno rame. Savršen dezen i još lepši kroj učinili su da Ana zablista, a reči koje su pratile objavu oduševile su dodatno sve.

Ana Ivanović

Printscreen/Instagram

 

 

- Spremna za romantičnu večeru. Nešto lepše nisam mogla ni da zamislim. Tako sam zahvalna - pisalo je na fotografiji.

Uz prelepu letnju haljinu Ana je ponela ravne bele papuče sa dva tanka kaišića koji su istakli lepotu njenih stopala i celoj kombinaciji dale dozu opuštenosti.

Na usnama je imala tamno crveni ruž za pomalo vamp izgled, a bele velike sunčane naočare učinile su da izgleda poput prave dive.

Savršen spoj haljine i detalja učinili su da teniserka zablista, ali i pokaže da žena istovremeno može da bude zavodljiva, elegantna i opuštena. 

 

 

Komentari (0)
Loading