Savršen pedikir za kraj leta: Evo koje boje su najtraženije, a svaka oduševljava

Olja Jelić Vesti 27.08.2023 08:40 0

Nijanse koje oduševaljavaju!

Pedikir

Shutterstock

Leto se bliži kraju, a sa tim nam je potreban i pedikir za kraj leta. Dok za manikir postoji niz trendova, kada je pedikir u pitanju, stvari su malo drugačije. Ipak, ove boje su definitivno idealne za ovaj period.

Pedikir za kraj leta: Ove nijanse su najtraženije

Svejedno da li volite da nosite jednu te istu nijansu za pedikir ili volite da ih često menjate, ove boje su pogodne za svakog. U pitanju su omiljeni klasici, ali hromirani nokti i zanimljive nijanse jarkih boja.

Nude roze

Sa nežno roze nikad nema greške. Ove nijanse su savršene tokom cele godine i samostalno, ali i sa sjajnim gornjim slojem. Nude roze je posebno popularna zbog Barbimanije.

 

 

Neon žuta i zelena

Stefani Staunton i Aleks Filmond primećuju da su neonske nijanse, naročito žute i zelene posebno u trendu. „Nijanse citrusa, uključujući žutu i kiselo zelenu, svakako su ove godine okrenule glave za onima koji su se usudili da budu smeli“, objašnjava Aleks.

 

 

 

Nežno ljubičasta

Ova boja je efektna, a istovremeno i elegantna. Nijansa je idealna za kraj leta. Još jedan od trendova koji nam je donela barbimanija, ali žene sa oduševljenjem usvajaju ovu boju.

 

 

Tamno zelena

Ova neobična boja je sjajna za kraj leta. U sebi sadrži dašak letnjih vrelina, ali istovremeno najavljuje dolazak jesenje sezone.

 

 

Ako se odlučite za bilo koju od ovih boja nećete pogrešiti. Sve su trendi, a vrlo zahvalne za nošenje. 

Komentari (0)
Loading