Nina Badrić u najtrendi pantalonama: Urbane, idealne za svaki tip građe, žene će ih obožavati

Olja Jelić Vesti 30.08.2023 19:19 0

Nina Badrić uvek prati aktuelne modne trendove i ima komade koje obožavaju i influenserke

Nina Badrić

Printscreen/Instagram

Hrvatska pevačica Nina Badrić već godinama je jedna od najbolje obučenih žena s regionalne javne scene, a u zavisnosti od prilike, njen stil varira od urbanih street style varijanti, do elegantnih i glamuroznih.

Njen modni dijapazon zaista je širok, ali sve što obuče bude besprekorno i u skladu s dobrim ukusom. Kada su u pitanju nastupi, obično bira haljine, ali za svoja česta putovanja i uživanja s prijateljima, češće viđamo Ninu u kežual kombinacijama.

Ipak, ponekad Nina promeni i ono što smo navikli od nje, pa u svoj autfit ubaci neočekivane odevne komade.

Nina Badrić

Printscreen/Instagram

 

 

Ovog puta, Nina je birala najtrendi pantalone koje influenserke obožavaju već nekoliko sezona, a u kojima je do sada nisu viđali. U pitanju su kargo pantalone, must have u ormarima trendseterki, a Nina ih je kombinovala maestralno za "Dane piva" u Karlovcu.

Inspirisane vojničkim stilom, kargo pantalone obično imaju velike džepove na preklop, udobne su i dostupne u svim bojama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

 

One su praktične, udobne, urbane i lako se kombinuju, a dok su ranije bile rezervisane za svakodnevni stil i nošenje s patikama, sada mogu da se nose čak i s vrlo elegantnom obućom i bluzama, pa nije retkost videti kargo pantalone u spoju s košuljom i salonkama. S druge strane, one su fenomenalne za svaki tip građe i konfekcijski broj (od XXS do XXL).

Nina je bila stilzovana za desetku, uz krop sivi sako i oversized model ovih pantalona u crnoj boji. Bez greške.

 

Komentari (0)
Loading