Nežno žuta haljina kao modni bingo: Jelena Đoković oduševila u kreaciji srpske dizajnerke

Olja Jelić Vesti 31.08.2023 14:27 0

Jelena Đoković je oduševila stajlingom na US openu u kreaciji srpske dizajnerke Marije Tarlać.

Jelena Đoković

Profimedia

Novak Đoković je juče, na US openu u Njujorku, odigrao sjajan meč protiv Bernabea Zapate Miraljesa, koga je u trećem kolu ovog takmičenja savladao u svega tri seta. Srpski šampion i najbolji teniser svih vremena imao je, kao i uvek, najjaču podršku sa tribina - sina Stefana, suprugu Jelenu i roditelje.

Pažnju javnosti, kao i uvek na ovakvim takmičenjima, privukla je Noletova supruga Jelena Đoković koja se za ovu priliku obukla posebno elegantno. Jelena je često na meti kritika zbog "previše ležernog" stajlinga, zameraju joj i što se gotovo nikada ne šminka, hejteri je često nazivaju "ispranom" i "nedostojnom jednog svetskog šampiona", ali ovoga puta je i najvećim zlicama zapušila usta. 

Gospođa Đoković je blistala u Njujorku u savršeno elegantnoj haljini golih ramena, a koju potpisuje srpska dizajnerka Marija Tarlać. Uzana nežno žuta kreacija dugih rukava, sa dubokim, sportskim džepovima savršen je odabir za ovakav događaj. Stajling je upotpunila klač torbicom i nezaobilaznim, njoj omiljenim modnim aksesoarom - oversize naočarima za sunce.

Jelena Đoković

Printscreen/Instagram

 

 

Spoj jednostavnosti, elegancije i šika kojima odišu modeli Marije Tarlać, nekadašnje manekenke koja ima veoma uspešnu karijeru u svetu dizajna, odličan su izbor za Jelenu, jer je i ona sama upravo takva - jednostavna, šik, ali istovremeno elegentna.

Komentari (0)
Loading