Svaka čast, carice! Nina je sa 17 godina ostala bez noge, sada se pojavila u Veneciji i pokazala kako izgleda hrabra i nesalomiva žena

Jelena Vukelić Vesti 13.11.2023 15:09 0

Filmski festival u Veneciji je jedan od najvećih i najprestižnijih filmskih festivala na svetu, a već na prvi pogled na modne kombinacije poznatih osoba možemo zaključiti da je ovaj događaj čisti glamur.

Nina Rima

Profimedia

Ženstvene haljine, besprekoran make-up, savršeno stilizirane frizure i detalji koji privlače pažnju su i ove godine, po 80. put, odredili o čemu će se pričati ovih dana.

Među poznatim ženama posebnu pažnju je privukla prelepa italijanska influenserka Nina Rima, koja je stigla na premijeru psihološkog akcionog trilera "The Killer".

Nina je pravi primer da ženstvenost dolazi u svim oblicima, a njen je glavni životni moto pretvoriti svaki strah u snagu.

Na crvenom tepihu je zablistala u predivnoj crnoj haljini s decentnim šljokicama koje prekrivaju celu površinu. Gornji deo se sastoji od efektnog korseta, a donji deo je posebno zavodljiv zbog proreza koji seže sve do prepone.

Kombinaciju je upotpunila jednostavnim belim sandalama koje su dodatno istakle njenu modnu kombinaciju, ali i poruku koju je želela preneti.

 

Nina je, naime, 2017. izgubila nogu u strašnoj saobraćajnoj nesreći koju je doživela sa svojim partnerom na skuteru.

Nakon što je preživela tu tragediju, odlučila je svoj glas širiti dalje. Već nekoliko godina deli detalje iz svog života na društvenim mrežama, pre svega kako bi ljudima u sličnim situacijama pokazala da život nikako ne mora stati ako izgubite nogu.

Takođe, jedan od njenih glavnih ciljeva je istaći kako je ona i dalje lepa, samopouzdana i ženstvena, bez obzira na to što nosi protezu.

Baš zbog toga je odabrala haljinu sa prorezom na strani gde se nalazi njena proteza i sa samopouzdanjem nam pokazala da zavodljivost i šarm dolaze iznutra.

Komentari (0)
Loading