Izgledaćete kao da ste tek izašli iz frizerskog salona: Za volumen u korenu kose sve što vam treba je šnala

Olja Jelić Vesti 13.09.2023 08:47 0

Za bujnu kosu kao iz frizerskog salona!

Kosa

Printscreen/Instagram

Često kažemo da je kosa najlepši ukras, pa upravo iz tog razloga malo više pažnje posvećujemo njenom izgledu. Dobra frizura može savršeno da zaokruži čitav naš outfit, a o dobroj frizuri ne možemo govoriti bez - volumena.

 

 

Moramo priznati da je nekako najveći izazov postići volumen u kosi, a mi stalno tražimo taj ključni proizvod zahvaljujući kome će biti lepa, bujna i vizuelno dobiti na gustini. Sigurni smo da ste do sada isprobali pregršt proizvoda koji su imali samo suprotan efekat kada je u pitanju izgled vaše kose, ali za frizuru kao iz frizerskog salona ne morate imati neki revolucionarni proizvod, ali samo sledi trik koji je ovih dana apsolutni hit na društvenim mrežama.

 

@libsherratt Its good would probably work better if put in when hairs about 80% dry! #curlyhairhacks #curlyhairvolume #curlyhair #curlyhairtutorial #curlygirl #curlyholiday #fyp ♬ Emotions - Brenda Lee

 

O čemu se tačno radi?

Volumen u kosi možete lako postići korišćenjem drugačije tehnike sušenja, za šta vam je potreban fen i obična šnala. Pre nego što osušite kosu, postavite šnalu na sredinu glave da biste stvorili volumen i osušite je normalno. Rezultat je lepa i bujna kosa, a odlična vest je da ovaj trik deluje i na ekstra tankoj kosi! Da biste svaki korak uradili ispravno, u nastavku smo odabrali nekoliko popularnih video zapisa koji će sigurno olakšati ceo ovaj proces.

 

Komentari (0)
Loading